Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
40178
De la 07 Ianuarie 2003
108681158

Acte de huliganism ]n ziua alegerilor în comunele Truşeşti şi Călăraşi

  • Ioan Rotundu
  • 27 September 2020, 22:33
Ziua alegerilor la nivelul judeţului Botoşani n-a fost nicidecum una liniştită, dimpotrivă, una plină de acte de huliganism. Tabloul acestor acte ne indică faptul că aproape în totalitatea lor actele de huliganism au fost organizate de către candidaţi ai partidelor de stânga.
La Truşeşti, în cursul zilei de astăzi, fiul primarului PSD Grişa Ailenei însoţit de Ioan Belecciu a cărui soţie este candidată la funcţia de consilier local pe lista PSD, s-au deplasat la locuinţa fostului primar al comunei Truşeşti, liberalul Mihai Puruhniuc (foto) actual candidat PNL la funcţia de primar, şi i-au legat poarta ca acesta să nu poată părăsi locuinţa. Scopul era ca Puruhniuc să nu fie văzut prin comună în ziua alegerilor. Abia când membri ai familiei Puruhniuc au început să-i filmeze pe cei doi, aceştia au părăsit locaţia.
Ciudat, agentul de poliţie din comuna Truşeşti în loc să i-a măsuri cu cei doi care şi-au permis să sechestreze membrii familiei candidatului în curte, l-a urmărit întreaga zi pe Mihai Puruhniuc. Mi s-a spus că urmărirea a fost ordonată chiar de primarul PSD Grişa Ailenei. Ce s-a întâmplat la Truşeşti în ziua alegerilor este o nouă dovadă că Poliţia Botoşani se află sub controlul PSD.
În comuna Călăraşi s-a consumat iun alt act de huliganism. În zorii zilei alegerilor, aproximativ în jurul orei 4, trei autoturisme aparţinând familiei primarului Elena Vrajotis parcate în strada din faţa locuinţei au fost ţinta unor acte de vandalism, adică li s-au înfundat ţevile de eşapament cu polirutan.
Un autoturism aparţine lui Claudiu Vrajotis, fiul primarului, candidatul PNL la funcţia de consilier judeţean, al doilea autoturism nurorii primarului iar al treilea chiar familiei Elena Vrajotis – actual primar şi soţului ei Cornel.
Sesizată, de la Poliţia Rurală Hlipiceni s-au deplasat la faţa locului doi poliţişti care au efectuat cercetările de rigoare, deschizând un dosar penal. Întrebat pe cine ar bănui, Claudiu Vrajotis l-a indicat pe Cristian Voiniciuc, candidatul Pro România la funcţia de primar, cunoscut în comună ca un tip extrem de violent.
De altfel, la Poliţia Rurală Hlipiceni mai este deschis un dosar penal pe numele lui Cristian Voiniciuc pentru că acesta, împreună cu tatăl său, pădurarul Gheorghe Vo0iniciuc, au agresat-o pe drumul public pe Iulia Stroescu din localitate şi fratele acesteia Mihai Pleşca pe motiv că aceştia doi ar fi fotografiat şi filmat o afacere ilegală cu lemne a familiei Voiniciuc.
Pentru că a fost ameninţată cu bătaia, Iulia Stroescu a depus plângere la Poliţia Rurală Hlipiceni. La întoarcere, Cristi Voiniciuc şi cu tatăl lui Gheorghe Voiniciuc i-a aşteptat-o şi i-a blocat-o în trafic pregătindu-se să-i aplice o corecţie fizică. Reproduc din declaraţia depusă la Poliţie: „După ce am ieșit din postul de politie și ma deplasam spe casa la volanul autoturismului BT 27 SJK am fost sicanata în trafic pe drumul sătesc, (Primarie-domiciliu), de d- nul Voiniciuc Cristian Andrei, care se afla la volanul mercedesului,(de culoare neagra) ,proprietatea familie.M - a depășit în viteza, a frânat brusc, au coborât atât fiul cât și tatăl(Voiniciuc Gheorghe) pornind se spre autoturismul la volanul căruia ma aflam, porniți sa ma ia la bătaie. Atât eu cât și fratele am scos telefoanele sa i filmam, pozam. Atunci s - au retras, s au urcat în mașină și au plecat cu viteza.”
Cum poliţiştii din Truşeşti şi Călăraşi – Hlipiceni sunt de casă la aceşti huligani, sunt slabe speranţe ca aceste cercetări să primească vreo finalitate. .

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Ironie matrimonială
Horoscopul săptămânii 28.09 - 4.10.2030
"30 septembrie 2020 - Termen limită pentru depunerea
notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare
Şoptică i-aţi bocceluţa şi du-te de unde ai venit!
Ioan Rotundu
N-a câştigat alegerile Cosmin Andrei, le-a pierdut Cătălin Flutur
IoaN Rotundu
Botoşăneni, „Ciuma roşie ante portas”!
Ioan Rotundu
Candidaţi care au luptat din greu pentru a câştiga alegerile
Ioan Rotundu
Percheziţii cu multe semne de întrebare privind contrabanda cu ţigări
Ioan Rotundu
Firele legăturilor liberalului Şoptică cu lumea interlopă duc la infractoarea Stâncescu
Ioan Rotundu
Cum a ajuns Mercedesul lui Şoptică la interlopul Cătălin Stavără
Ioan Rotundu
Mesaj pentru politicienii corupţi şi interlopi
Ioan Rotundu
Patimile liberalului Flutur în ajunul sărbătoririi Revoluţiei din Octombrie
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă