Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6859
De la 07 Ianuarie 2003
90837318

Actori de la Hollywood sprijină copiii defavorizaţi din România

  • 14 October 2007, 23:00
Anul acesta licitaţia organizată în cadrul Balului de Caritate de Halloween care va avea loc pe 27 octombrie la Palatul Parlamentului se anunţă a fi un bun prilej de a achiziţiona obiecte pe care nu le-aţi putea găsi la tot pasul. Aflat la a treia ediţie, balul este deja recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de strângere de fonduri – 91% din suma obţinută în urma balului de anul trecut mergând direct către programele Asociaţiei Ovidiu Rom.
Laudabila iniţiativă a lui Leslie Hawke a avut din nou ecouri şi la nivel internaţional. Inspiraţi de către Ethan Hawke şi Vanessa Redgrave, oaspeţii de onoare la ediţiile precedente ale balului, şi alţi actori de la Hollywood s-au arătat dornici să sprijine Ovidiu Rom donând obiecte care să fie licitate la eveniment. Astfel, actriţa Uma Thurman a donat o geantă din piele de piton care i-a fost oferită de celebra casă Bulgari cu ocazia petrecerii de aniversare a 45 de ani de activitate a designerului italian Valentino. Cunoscuta militantă pentru drepturile copiilor de pretutindeni, Angelina Jolie, a dorit să se numere şi ea printre susţinătorii din acest an ai programelor Ovidiu Rom, donând un superb colier Bulgari din aur de 18 karate. Mai mult, impresionată de situaţia copiilor din comunităţile unde Ovidiu Rom derulează iniţiativa Fiecare Copil in Şcoală, Jolie a dorit să facă şi o donaţie financiară.
Printre obiectele scoase la licitaţie se mai numără şi o colecţie rară de vinuri de lux Fulg de Vară, ediţie limitată rezervată exclusiv colecţionarilor, un parfum de lux No1 Diam, cunoscut ca fiind cel mai scump parfum din lume, prezentat într-o sticlă lucrată manual şi încrustată cu diamant; un weekend romantic la Carol Parc, unul dintre cele mai somptuoase hoteluri din România, pentru care Masserati pune la dispoziţia câştigătorilor o limuzină cu sofer; un abonament de un an pentru intreaga familie la Equus Manor Country Club; un tur privat al celebrei case de licitatii Christie’s din New York, precum şi obiecte de artă, creaţii ale unor celebri designeri vestimentari şi multe altele. Ethan Hawke, al cărui ceas a atins recordul la licitatia de anul trecut, fiind achizitionat contra sumei de 15,000 de euro, donează în acest an o colecţie cu autograf a filmelor sale.
Totodată, la această ediţie a balului se va organiza o tombolă cu premii foarte atrăgătoare: cine la restaurante selecte (Mju, Residence, Balthazar, Barka, brunch la Athenee Palace Hilton), vouchere pentru magazine de lux (precum Class), weekenduri de vis la Castelul Count Kalnoky sau Zabola si Rembrandt Hotel, abonamente la clubul World Class, telefoane mobile Motorola de ultimă oră si multe altele. Extragerea premiilor se va face la Bal dar participarea la tombolă nu este condiţionată de prezenţa la eveniment, fiind deschisă tuturor celor care doresc să sprijine programele Ovidiu Rom şi în acelaşi timp să aibă o şansă de a câştiga un premiu special.
Licitând la Balul de Caritate de Halloween, participanţii au un bun prilej de a deveni posesori ai unor obiecte de excepţie, dar şi de a sprijini o cauză nobilă, contribuind la educaţia copiilor din familii defavorizate si oferindu-le o şansă de a avea un viitor mai bun. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Domnişoara cea ţâfnoasă şi drumurile prost modernizate
Vicepreşedinta Lozneanu beneficiază de „culmea fericirii”
Cătălin Măruţă şi-a făcut trupă pentru ”Happy Hour”
Iniţiativa lui Vasilescu condamnată de colegii invidioşi
UE ne presează să deschidem vamă la Rădăuţi–Prut
Orban promite să-şi respecte promisiunea făcută
Hotărârea 577 a adus şi aduce fonduri noi în judeţ
Oportuniştii înscrişi în PNL aşteaptă ciozvârta promisă
Ioan Rotundu
Ploaie de amenzi pentru fluidizarea traficului şi a transportului în comun
Drăguş critică ministerele pentru incapacitatea cheltuirii banilor
Îşi face probleme pentru proiectul bugetului
Oprişanu joacă alba-neagra cu laboratorul Spitalului Judeţean
Spitalul Judeţean încearcă să scape de datoria către CJAS
„Ajută-i să muncească”
Serviciile în atenţia inspectorilor OJPC
SIP vrea comisie paritară cu IŞJ
Contrabanda cu ţigări nu poate fi stopată, ci doar redusă
Profesorii se pot înscrie pentru a-şi susţine gradele
Horoscop
Şofer de taxi
Vinde teren la Cătămărăşti, dar cam în câmp
Anunţ de prestări servicii
Ofertă pentru pensii private
Românul şi părul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă