Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7407
De la 07 Ianuarie 2003
122579346

Ada Macovei s-a încăierat cu Mihaela Huncă

  • deocamdată scărmăneala este una politică
  • 3 November 2009, 23:00
În Inspectoratul Şcolar, unde părea că s-au liniştit apele după “înnoirea echipei”, este din nou stare tensionată. Ada Macovei (foto 1), inspectorul şef al IŞJ, este supărată foc pe inspectorul Mihaela Huncă (foto 2). Supărarea vine de la faptul că Mihaela Huncă s-ar fi folosit de un concediu medical pentru a fi alături de candidatul social democrat la prezidenţiale, Mircea Geoană, a cărui vizită a în Botoşani s-a desfăşurat în urmă cu o săptămână.
“Mai întâi a solicitat câteva zile de concediu de odihnă, pe care nu le-am aprobat pentru că este suficientă treabă acum în inspectorat. dacă nu a obţinut concediu de odihnă şi-a luat concediu medical. Este inadmisibil să fii în concediu medical şi să umbli pe străzi în campanie electorală”, a declarat, ieri, Ada Macovei.
Acum inspectorul şcolar general, Ada Macovei spune că nu va ţine cont de hârtia prin care Mihaela Huncă îşi justifică starea de sănătate precară, în condiţiile în care multă lume a văzut-o pe străzi, alături de Mircea Geoană. Cum inspectorul Mihaela Huncă nu are cum să nege că a fost în “concediu de campanie”, are toate şansele să se aleagă cu absenţe nemotivate de de la serviciu.
Supărarea democrat liberalei Ada Macovei este îndreptată şi spre medicii care i-au semnat inspectorului Huncă certificatul medical şi care “nu îşi fac meseria cum trebuie”. După declaraţiile Adei Macovei, social democrata care a rezistat în Inspectoratul Şcolar îi răspunde şefei sale în aceeaşi tonalitate, punând acţiunile sale pe seama politicii pe care o îmbrăţişează şi pe care o duce şi în instituţia pe care o conduce. Chiar decizia şefei inspectoratului şcolar de a contesta concediul medical al Mihaelei Huncă este văzută ca o acţiune politică.
“Decizia dumneaei este vizibil o acţiune politică. Eu am probleme de sănătate şi de aceea mi-am luat concediu medical. Am fost, nu contest, acolo când a venit domnul Geoană, dar am făcut asta pe răspunderea mea, pe riscul meu”, a fost răspunsul Mihaelei Huncă. Aceasta se consideră ţinta unui atac politic declarând că i se aduc, nejustificat, şi acuzaţii că nu semnează condica.
“Spre deosebire de alţii din Inspectorat, eu nu semnez condica când nu vin la serviciu, aşa cum fac alţii. Şi am dat un concurs pentru postul acesta, spre deosebire de alţii din inspectorat”, a ripostat inspectorul Mihaela Huncă. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tun de zeci de milioane euro dat de PSD-PNL
ONRC a trecut de la MJLC la Camerele de Comerţ
Pe 13-14 noiembrie întâlnire la vârf româno-română
Curtea Supremă de Justiţie a Serbiei recunoaşte Biserica românească din Timoc
„Am venit în Italia cu o sacoşa”
drama vieţii cu final fericit a unei botoşănence
Din zicerile Părintelui Arsenie Boca
Toate spitalele din România au intrat în carantină
Ţâbu are o problemă... electorală
În preajma ei i se întăreşte... sistemul imunitar
Horoscop
Hoţi minori de telefoane
Folclor pentru americani
Juniorii din Frumuşica au câştigat faza intercomunală la fotbal
Au murit bete dar „fericite” după cât alcool au îngurgitat
Peste 150 kilograme de peşte viu recuperat de poliţişti
Sesiune referitoare Programul Operaţional Comun
România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013
Elevii din Şcoala 1 Botoşani învaţă în frig
Impozitarea pensiilor este iminentă
Grupul Şcolar Şendriceni s-ar putea închide, pe motiv de frig
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog