Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17001
De la 07 Ianuarie 2003
87582508

Adăşeni – comuna luată prizonieră de către verii socialişti Dresleucă

  • Ioan Rotundu
  • 28 March 2021, 21:09
Comuna Adăşeni este cea mai mică comună din judeţul Botoşani dar şi cea mai săracă. Comuna care cuprinde localitatea Adăşeni şi satul Zoiţani a fost înfiinţată în anul 2002 de către Guvernul Năstase prin desprindere de comuna Avrămeni.
Sătenii sunt oameni săraci şi lipsiţi de oarece pretenţii de a intra şi ei în rând cu lumea civilizată. Izolaţi de restul lumii, oamenii locului sunt de două ori prizonierii unor găşti politice şi mas media. Prima dată au fost luaţi prizonieri de către Antenele infractorului Dan Voiculescu, în comună nefiind difuzat niciun post local de televiziune ca oamenii să-şi compare modul lor de viaţă cu al celor din alte comune din judeţ.
A doua oară au fost luaţi prizonieri de către Constantin Dresleucă (foto 1), socialistul ales primar aflat la al treilea mandat şi care recent l-a pus viceprimar pe vărul Dumitru Dresleucă, ambii făcând legile în comună iar cine nu se supune lor este dat pe mâna găştii mafiote formată din poliţişti şi procurori corupţi.
Constantin Dresleucă a intrat primar sărac lipit pământului, adică încălţat cu opinci, cum se spune în popor, iar acum poartă cizme de lux, fiind putred de bogat. Chiar dacă unele controale ale Curţii de Conturi Botoşani au constata în activitatea Primăriei Adăşeni grave nereguli, graţie şefului acestei instituţii, socialistul Neculai Lupu, primarul n-a păţit nimic şi continuă să se îmbogăţească.
Cât despre verişorul său făcut viceprimar peste noapte, Dumitru Dresleucă, întreaga suflare a comunei ştie că se ocupă cu contrabanda de ţigări. De altfel, a primit şi vizita mascaţilor, dar a rămas în picioare precum Hopa - Mitică.
Dumitru Dresleucă are un autoturism de culoare argintie marca Toyota înmatriculat sub nr. BT.DUM.84. Odată pe săptămână, de obicei marţi spre miercuri sau miercuri spre joi, la vreme de noapte, se deplasează la Vama Stânca de unde ridică diferite cantităţi de ţigări. Acest autoturism a fost văzut frecvent în zonă şi a cam stârnit nemulţumirea contrabandiştilor de ţigări din Ştefăneşti, care se simt concuraţi neloial.
Marea problemă a lui Dumitru Dresleucă este vecinul său de peste drum, Adrian Slavnicu (foto 2), care-l pândeşte şi-i surprinde toate activităţile suspecte pe care le face public. Nu de puţine ori Slavnicu a fost ameninţat cu moartea, dar tot nu s-a lăsat de misiunea de a-l pândi pe viceprimarul dedulcit la ţigările de contrabandă.
Dumitru Dresleucă se bucură şi de protecţia prim_procurorului Bogdan Alexoaie de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, şi el fost poliţist de frontieră în Sectorul Stânca. Corb la cord nu-şi scoate ochii!
Recent, Slavnicu m-a contactat telefonic să-mi spună că procurorul Alexoaie l-a ameninţat cu moartea, dacă nu se linişteşte, adică nu se lasă de pândă. Numai că darmul civic” cum l-am numit noi pe Slavnicu, nu prea se simte impresionat de ameninţări şi continuă să le facă zile negre celor doi veri: primarul Constantin Dresleucă şi viceprimarul Dumitru Dresleucă. Nu-i uşor să fii socialist în opoziţie!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primăria Comunei Mihai Eminescu - Comunicat de presă
Horoscopul săptămânii 29 martie 4 aprilie 2021
Bancul săptămânii: Doar beat, nu şi prost
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Mileanca – comuna care refuză să iasă din întunericul socialismului
Ioan Rotundu
Cum a reuşit combinatorul poliţist infractor Gorgan să-l compromită pe col. Talpan
Ioan Rotundu
Cum şi-au făcut de râs uniforma Florin Zlate şi Dan Radu
Ioan Rotundu
Escrocherie camuflată de Dan Radu sub uniforma poliţistului de frontieră
Zoe Zlata - Ioan Rotundu
Dovada că Victor Mariniuc, şeful ITPF Iaşi, se află în cârdăşie cu liderii de sindicat
Zoe Zlata - Ioan Rotundu
Preoţii să nu mai fie plătiţi de la bugetul statului
Gheorghe Sava
Liberalii, mai ticăloşi decât socialiştii
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă