Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6344
De la 07 Ianuarie 2003
122891993

Adevăraţii “Bărbaţi moderni” iau lecţii de seducţie

  • 13 March 2008, 23:00
Din 15 martie, de luni pînă sîmbătă de la ora 21.30, o nouă “Comedie în esenţă tare” îşI face debutul la Pro Cinema: “BărbaţI moderni”. Produs de Jerry Bruckheimer, unul dintre cei mai titraţI producători de la Hollywood, “BărbaţI moderni” este un serial despre trei prieteni din copilărie incapabili să găsească răspunsul la eterna întrebare: “Ce vor femeile?”
Tim (Josh Braaten), Kyle (Max Greenfield – Veronica Mars) şI Doug (Eric Lively – Plăcinta americană) nu sunt în stare să aibă relaţii serioase cu femeile, fiecare din propriile sale motive. Tim are mare succes la femei, dar nu se poate ataşa emoţional, Doug este în perioada de recuperare după un divorţ dureros, iar pentru Kyle, o relaţie de lungă durată înseamnă să rămână la ea până dimineaţă… Pentru că vor, dar nu pot mai mult, ei îşi iau un “antrenor” în problemele inimii, Dr. Stangel, o femeie cu picioarele pe pământ şi capul pe umeri, care ştie secretul relaţiilor fericite.
Dr. Stangel este interpretată de Jane Seymour, de şapte ori nominalizată la Globurile de Aur şI cîştigătoare a două astfel de premii în 1982 pentru “East of Eden” şI în 1996 pentru “Dr. Quinn”. |n plus, Seymour a mai fost nominalizată la cinci premii Emmy, din care a câştigat unul, în 1998 pentru “Onassis: The Richest Man in the World”. Datoria ei în “BărbaţI moderni” este să-I instruiască pe cei trei “învăţăcei” în ale dragostei, dar şi să le dea peste mână atunci când o dau în bară. Din distribuţia serialului mai face parte şI Marla Sokoloff, actriţa care o interpretează pe Molly, genul de femeie la care cei trei aspiră: frumoasă, hotărâtă, independentă, de carieră, cu care bărbaţii nu prea pot ţine pasul. Marla Sokoloff, fosta iubită a actorului James Franco, este cunoscută telespectatorilor pentru rolurile sale din serialele “The Practice”, “Pe cont propriu”, sau “Neveste disperate”.
Câştigător al cinci premii Emmy pentru “Cursa cea mare” din 2003 până în 2007, nominalizat la alte două Emmy-uri în 2002 şi 2003 pentru serialul “CSI – Crime şi investigaţii” şi producător serialului “Dispăruţi fără urmă” şi al filmelor “Piraţii din Caraibe”, Jerry Bruckheimer este un nume suficient de puternic pentru a garanta succesul unei comedii cu adevărat în esenţă tare, “Bărbaţi moderni”. (Nicoleta Alexa)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Coroană de cristal pentru Bianca
Handicapul şi cu rampa nu se prea împacă... la Finanţe
Primarii se vor face parteneri pentru o administraţie de calitate
Patronatele vor primi forţă de muncă după bunul plac
Hai vino iar în Gara noastră mică!
Comentariul comentariilor (LXXIV)
(Ioan Rotundu)
Marea cacealma
Atentat asupra premierului Topirceanu
Ample proiecte de viitor la final de mandat
Pasibil de închisoare pentru dublă abatere rutieră
Kusturica ne dovedeşte că ”Viaţa e un miracol”
Botoşănencele pot merge liniştite un salon de înfrumuseţare
Mai nou, ca să fenteze munca, şomerii se declară analfabeţi
secretarii de primării ateste sub semnătură starea de analfabetism
Vrea să angajeze „translator” pentru a se putea înţelege cu ţiganii
Medicii din spital vor fi apelaţi prin interfon
Etapa naţională a Olimpiadei de română va fi la Botoşani
Concursul Naţional de Interpretare Instrumentală organizat de Liceul de Artă Botoşani
Ucrainenii au fost impresionaţi de Şcoala Populară de Arte
Scârba era alături
Horoscop
Program TELE'M Botoşani, vineri, 14 martie
Caută colegă
Publicitate Comat Giurgiu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog