Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27862
De la 07 Ianuarie 2003
118293055
Adina Lupaşcu, sora deputatului PSD Costel Lupaşcu

Din repetenţie în repetenţie apoi director adj şi… în sfârşit, inspector şcolar

  • Ioan Rotundu
  • 17 October 2018, 7:34
Declara în urmă cu câteva zile senatorul preşedinte al PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, că în PSD cu cât eşti mai prost cu atât ai şanse de a ocupa o funcţie cât mai înaltă, inclusiv de ministru.
Gură aurită are acest senator, că mult adevăr a rostit. La Botoşani, privită constatarea sa la scara judeţului, prostia de care dau dovadă unii membri ai PSD i-a propulsat în funcţii importante.
Iată un exemplu destul de elocvent şi care cu greu poate fi contestat. Cel care a certificat zicerea lui Ţuţuianu este actualul deputat PSD Costel Lupaşcu, ajuns din brancardier la Spitalul de recuperare „Sf. Gheorghe”, director la Casa Judeţeană de Asigurări din Sănătate şi apoi parlamentar. Convins că prostia, dacă este găzduită de PSD, se bucură de un real succes, Lupaşcu a ajuns la concluzia că şi sora sa, Maria Adina Lupaşcu, s-ar încadra în condiţia de bază cerută de partid, cuvenindu-i-se şi ei o funcţie de şef.
Sora brancardierului nostru este profesoară de lb. română şi lb. engleză. Ambele limbi le vorbeşte la un nivel egal cu cel al premierului Viorica Dăncilă. Mult mai modestă, Adina Lupaşcu n-a aspirat la funcţia de premier, ea preferând-o pe cea de director de şcoală şi, de ce nu, de inspector şcolar.
În octombrie 2016, pe când fratele său încă nu obţinuse huzmetul de deputat PSD, Adina a încercat să obţină postul de director sau director adj. La Şcoala Gimnazială nr. 12 Botoşani. A căzut cu brio la examen dar nu s-a lăsat descurajată şi a concurat la Şcoala Gimnazială nr. 17. Ghinion! Ambiţioasă să demonstreze că întruneşte toate condiţiile cerute de PSD ca să fie promovată, a concurat şi la Şcoala Gimnazială nr. 7. Iarăşi ghinion!
Lucrurile s-au schimbat radical din momentul în care fratele a ajuns deputat PSD. Avantaj ea, ghinion pentru sistemul de învăţământ, în iulie 2017 a reuşit să ajungă director adj. La şcoala Gimnazială nr. 17 Botoşani.
Văzând că prostia poate fi recunoscută drept virtute în actul educaţional, Adina a avut revelaţia că de vreme ce alţii aidoma ei au ajuns miniştri, ea de ce n-ar ajunge inspector şcolar.
Recent i s-a împlinit şi această dorinţă. Gabriel Hârtie i-a semnat numirea cu delegaţie pe postul de inspector şcolar educativ. Adică îi va inspecta pe profesorii din şcoli care se ocupă de educaţia elevilor în domeniul sanitar, prevenirea incendiilor, rutier, activitatea diriginţilor etc. Numirea s-a făcut cu data de 15 noiembrie a.c.
Faptul că surorii sale nu i s-a recunoscu meritele de partid în perioada cât Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a fost condus de Mihaela Huncă, şi ea deputat PSD, l-a supărat pe brancardier. El s-a exprimat că Huncă este o trădătoare şi o nerecunoscătoare partidului de vreme ce a părăsit PSD-ul într-un moment critic pentru liderul Liviu Dragnea.
Pe când sora sa va lua locul actualului inspector general Gabriel Hârtie, că aşa se zvoneşte, fostul brancardier va spune şi despre el că este un trădător. Stă în firea socialiştilor să-şi denigreze şefii. Cu câteva zeci de ani în urmă îi executau scurt şi economicos cu un singur glonte, acum îi execută public prin mas media.
Să nu ne mai mirăm că de pe băncile şcolii ies cohorte de prosti. Ei sunt viitori noştri educatori, şefi de instituţii iar cei mai proşti miniştri în guvernele PSD, spre satisfacţia şefului de partid.
S-a dus dracului zicala „Cine învaţă carte, are parte”.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Contribuabilii persoane juridice sunt invitaţi la sediile ANAF
pentru a fi informaţi cu privire la schemele de ajutor de stat
Cum va verifica Fiscul banii care se cheltuie la nunți:
primul detaliu care atrage atenția / Oficial ANAF: „Cu ajutorul mirilor sperăm să obținem datele de contact ale persoanelor respective”
Horoscopul săptămânii 15 - 21.octombrie 2018
Bancul săptămânii: Concluzie ,logică
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaiusche
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Durneşti
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Vorniceni
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 12.10.2018
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 19.10.2018
Enoriaşi pedepsiţi pentru că n-au votat la referendum
Somn uşor şi vise plăcute directorului general Albert Tănase
Ioan Rotundu
Fostul primar Scutariu suspectat de Conţac de răzbunare
Ioan Rotundu
La Roşiori, averea managerului Tănase dă pe dinafară
Ioan Rotundu
S-a înfiinţat Asociaţia Scriitorilor Botoşăneni „Mihai Eminescu”
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă