Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18189
De la 07 Ianuarie 2003
122903838

Alexia, un îngeraş din România, are nevoie de ajutor

  • 19 June 2008, 23:00
O mama disperata scrie romanilor din intreaga lume, pentru a-i ruga pe acestia sa vina in ajutorul fetitei sale, Alexia, in varsta de 1 anisor si jumatate, care la aceasta varsta atat de mica sufera de neuroblastom toracic. Apelul sau a fost preluat de forumul romanilor din Belgia, Rombel, dar si de portalul romanilor din British Columbia, Romanian Global News il publica mai jos:
Tragedia familiei Mihai incepe in septembrie 2007, cand - la numai 10 luni si jumatate - Alexia a fost diagnosticata cu o boala cumplita: Neuroblastom toracic, stadiul 4, o forma de cancer la copii. Pe 8 septembrie 2007, Alexiei i s-a facut rau, nemaiputandu-se tine pe picioare. “Am mers cu ea la un control NPI de unde am fost indrumati sa mergem la Bucuresti pentru investigatii. In urma efectuarii examenului RMN s-a vazut ca Alexia are o tumora la nivelul cutiei toracice. Am simtit cum cade cerul pe noi. Din acel moment nimic nu a mai fost la fel, incepand lunga si cumplita lupta cu boala. I s-a practicat de urgenta interventie chirurgicala la Sp. Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni. La sfarsitul lunii septembrie a fost internata la Institutul Oncologic "I.Chiricuta" din Cluj unde au inceput curele citostatice, care aveau ca scop micsorarea tumorii. In urma efectuarii acestui tratament parul Alexiei a cazut, analizele medicale au scazut, mai ales leucocitele, lasandu-i organismul fara sistem de aparare.
Dar Alexia a ales sa lupte si a iesit invingatoare dupa fiecare cura de chimioterapie. Dupa sase cure i s-a mai practicat o interventie chirurgicala la Clinica de Chirurgie Cardiovasculara Cluj. In prezent urmeaza a cincea cura de chimioterapie postoperatorie, dar lupta Alexiei nu s-a incheiat. Din pacate, ea are nevoie de un transplant alogen de maduva, in urma caruia ar avea sanse mari sa invinga aceasta boala. Operatia, insa, se realizeaza doar in strainatate si pentru ea sunt necesari aproximativ 150 mii euro” . Familia Mihai a luat deja legatura cu Institutul Gustave Roussy din Franta dar acesta nu va incepe testele de compatiblitate pana cand banii nu vor fi livrati in cont.
“Apelam la toti oamenii cu suflet care doresc sa o ajute pe Alexia sa lupte cu aceasta boala nemiloasa, si care pot face o donatie cat de mica” se arata in mesajul parintilor micutei. Donatiile se pot face intr-unul din conturile: RO18 RNCB 0144 0175 0719 0001(LEI),
RO10 RNCB 0141 0175 0719 0004(EURO)
Cod SWIFT: RNCBROBUGL0(zero)
RO80 RNCB 0141 0175 0719 0005(USD)
Cod SWIFT:RNCBROBUGL0(zero)
Titular: Mihai Nela (mama)
Banca Comerciala Romana Sucursala Galati
email: [email protected]
Tel: 0765234889

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


… o altfel de curvă
Horoscop
Comat Giurgiu vă face o ofertă
Ofertă avantajoasă la Alfa Land
Cum ne păcălesc băncile, când firmele de asigurare le despăgubesc restanţele
Locuitorii din Leganes oferă ajutor necondiţionat unei românce de 8 ani
„Atacuri româneşti asupra neutralităţii ţării noastre”
Germania scoate România din Basarabia cu ajutorul Poloniei
Judeţul Botoşani a făcut economie la alegeri
Aleşii locali se joacă cu focul
Chemată la raport în faţa şefului pe linie de partid
Mai sunt şi persoane cărora chiar le pasă
S-a convins că doctrina şi idealismul sunt poveşti
Amatorii de raliuri din Botoşani au dat de belea
Program Tele'M Botoşani vineri, 20 iunie
Perfecţionarea inspectorilor prin parteneriat cu Ucraina
ATV-urile au fost luate la control
O campanie lipsită de fair plai
A dat cu capul unde nu trebuia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog