Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15271
De la 07 Ianuarie 2003
106344350

Alţi directori de şcoli se pregătesc să părăsească funcţia

  • 2 May 2012, 23:00
Alţi directori sunt în situaţia de a părăsi funcţiile de conducere, lăsând locul unor profesori numiţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean „cu delegaţie în interesul învăţământului”. Ieri, În Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) s-a decis să nu se mai prelungească mandatele pentru trei directori de şcoli, din 15 cărora le-a expirat perioada de şefie.
Astfel, Şcoala din Gorbăneşti are director nou, în persoana profesoarei Mihaela Lupu. Aceasta a obţinut funcţia cu delegaţie după expirarea mandatului Loredanei Dracinschi. Şi la Şcoala din Hudesti s-a numit director nou cu delegaţie. Astfel, IŞJ nu a mai prelungit mandatul Laurei Minciună, fiind numit director Stefan Marinel. Şi la Şcoala din Dângeni, aceeaşi situaţie. A fost numită la conducerea şcolii Alina Cristina Mantăluţă, în locul profesorului Constantin Andrei, al cărui mandat de director a expirat.
Pentru directorii unităţilor de învăţământ care au beneficiat de prelungirea mandatului, funcţiile de conducere sunt asigurate până pe 31 august. „Nu este o problemă dacă vor avea loc concursurile mai târziu, pentru că mandatul le poate fi prelungit până la organizarea lor”, a declarat Daniel Botezatu, inspector şcolar general adjunct. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


35 de medici botoşăneni au cerut să profeseze în străinătate
S-a finalizat evaluarea dosarelor pentru gradaţia de merit
Puzderie de aspiranţi la şefia Botoşaniului
Dan Diaconescu vine la Botoşani să testeze fidelitatea electoratului
Ministrul Sănătăţii este naşul de cununie al lui Florin Ţurcanu
La un pas de nenorocire
6.700 de botoşăneni cu tumori maliugne
Horoscop
Bancul zilei: Fusul orar
Caricatura zilei
Ponta vine la Botoşani să vadă oile lui Florin Ţurcanu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă