Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13231
De la 07 Ianuarie 2003
123804782

Alune americane

  • 6 June 2013, 23:00
Spuneam ieri, tot într-o aluniţă americană cu mai puţină sare, că Drelciuc de la urban Serv negociază GPS-uri pentru maşinile care cară gunoi: Nu eram noi convinşi dacă negociază preţul unui GPS sau comisionul. Tot ieri am aflat că a negociat un preţ de 300 euro pe lună pentru fiecare GPS din cele 20 care se vor achiziţiona. Plata se va face pentru datele care firma fericită va trebui să le colecteze monitorizând GPS-ul. Una peste alta, într-un an de zile Urban Serv va plăti 72 mii euro, adică vreo 3 miliarde lei vechi. Fericită firma care a pu mâna pe această afacere, nefericiţi botoşănenii care vor trebui să scoată din buzunar aceşti bani care se vor adăuga la taxa de salubritate. Votaţi primar PSD şi la viitoarele alegeri!>p> Nemulţumit că judecătorii de la Judecătoria Săveni nu vor să-l scape de nevasta cicălitoare, un bărbat protestează în faţa Tribunalului Botoşani. Şmecher protestatarul, vrea să scape de nevastă dar să rămână cu averea. Aşa ceva nu se prea poate. Averea nu este a lui, nu este a ei, ci este a avocaţilor lor! Când avocaţii vor constata că nu mai au ce le lua, vor încheia şi procesul. fond.

10 primării din judeţ ar trebui să-şi pună lacăt pe uşă pentru că nu au cum să-şi acopere cheltuielile de funcţionare din veniturile proprii. Să le inventariem: Coşula, Vorona, Dimăcheni, Suharău, Tudora sunt primării cu primari PSD; Şendricdeni cu primar PVL şi Corni, Hilişeu Horia, Cristeşti şi Stăuceni cu primari PDL. Cu toatele au supravieţuit sub Guvernul Boc şi-şi dau duhul sub Guvernul Po0nta. Dumnezei să-i ierte pe locuitorii acestor comune, că la parlamentare cu toţii au votat USL, ca acum să le cânte prohodul!

Primarul Ovidiu Portariuc nu vrea să joace rolul de Hopa-Mitică. Adică să ia decizii după cum bate vântul politic prin USL., Aşa că viceprimarul liberal Viorel Iliuţă nu-şi va recăpăta atribuţiunile pe care primarul i le-a luat ca să nu se mai dea cocoş în faţa botoşănenilor. Copăcel, copăcel domn’ primar şi nu lăsaţi clătinat de vântul liberal! Vorba portocaliului Berceanu: Fiţi cu sânge-n instalaţie!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Surpriza TIR-istului
Nihil sine Deo
Ioan Rotundu
Votul din diaspora a fost îngropat de Comisia pentru revizuirea Constituţiei
Ungaria a ieşit din recesiune
A plecat de la un concert pentru că era filmat cu un smartphone
FMI a recunoscut "eşecurile notabile" ale propriilor estimări în Grecia
Gigi Becali îşi impune o tăcere totală şi nu mai vrea popularitate
Românii ar putea să nu achite nota de plată dacă nu primesc bon fiscal
Botoşani: Primarul de Săveni bate din nou Darabaniul
Ioan Rotundu
Loteria Română: Numerele câştigătoare la tragerea din 6.06.2013
Comunicat de pres㠖 Prof. Ion Ilie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog