Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
388
De la 07 Ianuarie 2003
104662982

Alune americane

  • 24 March 2014, 23:00
După ce a fost nărăvită să dispună după cum o tăia capul de banii publici, europeni şi guvernamentali, simpatica noastră ţigăncuşă blagoslovită în vremea premierului Năstase cu patalama de consilieri prefectural pe problema ţiganilor neaoşi botoşăneni, Semiramida Balan a chemat în judecată Prefectura pe motiv că a discriminat-o într-un mod impardonabil. Semiramida, nume ce vine din întunecatele vremuri babiloniene dar cu o rezonanţă demnă de invidiat şi de zânele noastre din poveştile bătrâneşti, s-a privit în oglindă şi a constatat că discriminarea este de 100 mii lei, nici un bănuţ în minus.
Cei din Prefectura Botoşani încă nu s-au dezmetecit despre ce vrea Semiramida şi n-au avut încă o reacţie pe măsura pretenţiilor sale. Vezi, domn’ Costică, dacă ai privit cu pasivitate la cum se fituiesc fondurile alocate integrării ţiganilor şi n-ai „discriminat”-o cu vreun control competent?! N-ai lăsat-o pe mâna cui trebuia, nu te lasă ea acum. Se va ţine scai de banii Prefecturii precum iganii lui Budai Deleanu de carele cu alimente!

Tinerelul Cosmin Anderei, ala cum îi stă bine unui copil cuminte, s-a jucat recent de-a calificativele profesionale. A auzit el că-i o joacă bănoasă, dacă ştii cum să faci jocul atractiv. Şi l-a făcut! Au primit din partea copilului jucăuş calificative de „Foarte bine” vreo trei şefi din Primărie, printre care şi Ioan Onuţu, şeful Poliţiei Locale. Probabil pentru modul în care sunt distruse bunurile publice chiar sub ochii haidamacilor în uniformă. Năbădăiosului Eugen Ţurcanu, pe care Cosmin îl lăuda acum câteva zile că a mai lăsat prin oraş doar doi câini, l-a pricopsit doar cu un „satisfăcător”. Obrăznicătură, de ce faci discriminări aşa brutale şi nu te joci cu toţi la fel? Oricum îţi vor lua funcţia de viceprimar şi-ai să te smiorcăi mult şi bine!

Fariseii în sutană au început cerşitul de bani pentru plata utilităţilor la biserică. Cică să plătească credincioşii factura la curentul electric şi celelalte utilităţi că ei au leafă mică, fete de măritat şi bugetul mic nu le permite să întreţină apartamentul, casa de vacanţă, maşina bengoasă başca banii de concediu peste graniţă, să vadă şi ei cum stau cu credinţa păcătoşii din lumea întreagă. Bine mă, afurisiţilor, dar cu banii de pe botezuri, cununii, înmormântări ce faceţi? Dar cu zecile de mii adunate la Crăciun şi Bobotează ce-aţi făcut? Dar banii din cutia milei unde s-au evaporat? Dar donaţiile şi sponsorizările pe care le adunaţi pe tot parcursul anului unde-şi găsesc obştescul sfârşit de n-ajung să acopere facturile? Sau pe noi ne speriaţi cu Iadul iar voi îl veneraţi prin lăcomie şi averi adunate cu japca? Gata cu prosteala voastră popească că ne-a ajuns cuţitul la os de câtă lăcomie daţi dovadă!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Victor Ponta: Sunt şanse de 51% ca Oprescu sau Tăriceanu să fie preşedinţi
dacă Mircea Diaconu va lua şi voturi de la PSD pentru PE, nu mă supăr, avem destule
Ce surprize ascunde un misterios disc făurit acum trei milenii
140 misiuni ale pompierilor în ultima săptămână
Aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines a căzut in Oceanul Indian
O nouă mistificare electorală
Ioan Rotundu
Cei care lasă apartamentele goale pe o perioadă mai lungă ar trebui să anunțe operatorul de apă
Locativa şi Consiliul Local , chemate la Tribunal pentru datoriile chiriașilor
Astăzi se sistează apa la 14 scări de bloc pentru datorii
Trei blocuri din Parcul Tineretului rămân definitiv fără apă
Ascensiune spectaculoasă a extremei dreapta, potrivit primelor estimări
Criza ucraineana începe să-şi arate efectele asupra economiei Rusiei
fuga de capitaluri de 65 - 70 mld dolari, creştere aproape de zero, inflaţie în urcare
MAE: Ambasada României la Moscova a primit o scrisoare din partea politicianul rus Vladimir Jirinovski
în care acesta propune divizarea Ucrainei intre Polonia, Ungaria si Romania
Traian Băsescu, discuţii cu Barack Obama şi Serghei Lavrov
în marja Summitul Securităţii Nucleare de la Haga
Horoscopul zilei
Bancul zilei: La Nunta de Fier
Reţeta zilei: Supă de pui cu fidea
Doi monştri politici, creaţia noastră
Ioan Rotundu
Botoşani: Ţurcanu se joacă cu focul şi se va frige rău de tot
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă