Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6276
De la 07 Ianuarie 2003
83937783

Alune americane

  • 11 June 2013, 23:00
Preşedintele Băsescu o caută cu lumânarea mai ceva ca anticul Diogene. El pregăteşte un nou referendum ca românii să decidă din nou parlament unicameral şi 300 de parlamentari. Veste fiind proaspătă, aşteptăm replica parlamentarilor. Pe când suspendarea?

Zeci de botoşăneni bau fost muşcaţi de căpuşe şi au ajuns la Urgenţe. Problema este a cui sunt aceste căpuşe sau cine a adus această molimă pe capul românilor? Dacă l-aţi întreba pe senatorul liberal Ioan Ghişe, el ar face spume la gură şi lo-ar indica fără greş pe preşedintele Băsescu. Apropo, de Băsescu! Pe el de ce nu-l muşcă căpuşele? Cred că secretul se află în sticla cu whisky!

De la Casa de Pensii, directorul problemă Narcis Dreţcanu, cel care a dosit arhiva societăţii Armonia, lăsându-i cu pensii ciunţite pe cei 1750 de foşti angajaţi, vrea să reediteze un episod de acum doi ani. În anul 2011 el a pus pe drumuri câteva sute de pensionari pe motiv că ar fi realizat venituri suplimentare şi, deci, trebuie să se prezinte la Casă cu documentele doveditoare. Nimic nu s-a confirmat din presupunerile directorului, doar că bieţii bpensionari au cheltuit din puţina pensie bani ca să se prezinte la Dreţcanu. Acum, acelaşi director vrea să verifice vreo 8.000 de pensionari. Alo, domn doctor Vlad, mai ai un loc liber? Ajută-i pe bieţii pensionari şi legaţi nebunul… să nu le mai dea şah!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Liberalul Ghişe cere demisia premierului Ponta
Victor Ponta: Reducerea TVA la pâine se amână după 1 iulie
România are rezerve de gaze de şist echivalente consumului pe 100 de ani
Efectul Roşca – Ghişe
Ioan Rotundu
Ponta a promis marea cu sarea, Berlinul i-a dat un cec in alb
Rămâne de văzut ce va face premierul cu acest avans
Victor Ponta, despre discuţiile cu Angela Merkel
Horoscop
Bancul zilei: Consolarea lui Gigi
Petru Bogatu: România cât opt Basarabii
Botoşani: Scandalul dintre taberele rivale de la Asociaţia nr. 29 continuă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă