Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22174
De la 07 Ianuarie 2003
122882241

Alune americane

  • 28 June 2013, 23:00
După ce i-a fost incendiat autoturismul, procurorul DIICOT Lăcrămioara Bălica s-a trezit cu trei din cele patru cauciucuri tăiate. Isprava a ieşit la iveală vineri dimineaţă, când soţul procuroarei a dorit să plece la serviciu. Presupunerea că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare o considerăm întemeiată. Numai că nu printre cei cercetaţi trebuie căutat vinovatul. Procuroarea să-şi înceapă cercetările cu propriul soţ. De aici va lua urma, mirosul de parfum, al incendiatorului care i-a tăiat şi cauciucurile. Pare a fi mai degrabă mână de femeie care s-a răzbunat din gelozie. Lăcrămioaro, fii cu ochii pe Adrian şi ai să vezi ce acum nu crezi!

Până şi prietenii săi politici liberali şi-au dat seama că primarul Ovidiu Portariuc minte de îngheaţă apele în plină vară fierbinte. Pardon, să fim corecţi cu primarul şi să reproducem cuvântul folosit de liberala Cătălina Lupaşcu: „Nu aş vrea să spun că domnul primar minte, aş spune doar că spune multe neadevăruri”.
Corect, nu toate neadevărurile sunt şi minciuni, dar toate minciunile sunt neadevăruri rostite de primarul Ovidiu Portariuc. Acum, că s-au clarificat lucrurile cu neadevărul şi minciuna a apărut o altă dilemă. Cine este adevăratul Pinochio: Florin Egner sau Ovidiu Portariuc? O să ne spuneţi că-i tot un drac, ambii fiind social-democraţi. Da, dar social-democraţii nu mint, ei doar fac promisiuni electorale pe care uită să le mai onoreze. Concluzia: din această dilemă nu se poate ieşi decât numai dacă nu vom mai vota PSD!

Tare s-au mai mirat unii guguştiuci de-ai lui Cristoiu văzând la Delegaţia permanentă a PNL primari PDL. Nu vă mai miraţi loazelor că Flutur i-a trimis. Vine şi el, dar mai târziu că mai are nişte daraveli cu Blaga. Cei trimişi în faţă au sarcina expresă să-i păstreze un loc lângă Florin Ţurcanu. Încă nu s-a decis dacă la dreapta sau la stânga acestuia. Aşteaptă să-i vină o pirandă să-i dea cu ghiocul!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Raţionamentul blondei
Italia: Un episcop a fost arestat
Prima ţară din lume care legalizează naşterea unui copil cu trei părinţi
Hidroelectrica a ieşit din insolvenţă şi de la pierderi a trecut pe profit
Kazahstan propune să livreze gaze României
Accidentul din Muntenegru: Viteza autocarului era de 80 de km/h
Accidentul din Muntenegru: Viteza autocarului era de 80 de km/h
Lunga vară fierbinte va fi rece politic
Ioan Rotundu
Botoşani: Cartea „alb㔠a administraţiei Portariuc
Ioan Rotundu
28 iunie – cea mai neagră zi din istoria Bucovinei şi Basarabiei
Vasile Tărâţeanu
28 iunie – ziua tragediei naţionale româneşti
Comunicat de presă Modern Calor Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog