Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
32490
De la 07 Ianuarie 2003
93572263

Alune americane

  • Ioan Rotundu
  • 22 May 2013, 23:00
Marele demagog al ţării, ministrul liberal Eugen Nicolaescu, i-a asmuţit pe liderii de sindicat din spitale asupra managerilor. Cică să stea cu ochii pe aceştiia pentru că fură din bani şi spitalele riscă să ajungă în insolvenţă. Hoţul nu se teme de nimic altceva decât tot de un hoţ. Dacă liderii de sindicat din spitale vor păzi managerii, pe ministrul demagog cine să-l păzească? Omul este pe cale de a deveni recidivist. În mandatul anterior a iniţiat programul de verificare a sănătăţii populaţiei preţ de 150 milioane euro şi mai bine de jumătate din sumă s-a evaporat fără urmă, cealaltă jumătate topindu-se în laboratoarele private de analize medicale. Acum vrea un nou program în sumă de 200 milioane de euro. În mandatul trecut a furat cât un bou iar acum vrea să fure cât un elefant. Alo, DNA-ul, voi mai existaţi sau vi s-au furat şi vouă competenţele?

La un an de zile de când a fost ales primarul Botoşanilor, Ovidiu Portariuc a descoperit şi de ce nu are ce realizări prezenta botoşănenilor. Tot timpul a fost sabotat de către funcţionarii din primărie care sunt şi în conducerea PDL. N-a dat nume, că-i băiat de băiat şi nu se ocupă cu pâra. Nici nu-i nevoie. Singurul funcţionare care este consilier PDL poartă numele de Eugen Ţurcanu. Numai că ăsta râmă şi per sub pământ ca să facă ce i se spune, deci nu poate fi numit sabotor. Şmecheria este alta. Primarul vrea să scape d el, aşa că a pregătit terenul iar motivul politic este la modă. Eugene, i-al cu ghinişorul pe tătuţa Mihăiţă Tincu, conştiinţa de sine a lui Ovidiu, şi pune-te la adăpost, tată, că altfel ai să stai la rând la şomaj! Îţi vând şi un pont. La PSD, de primirea „chirpicilor” se ocupă Vâzdoagă. Înainte de a sta de vorbă cu Tincu, treci pe la Vâzdoagă, că-i o cărare bătută şi de alţii… cu mult folos!

Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani şi liderul PNL, s-a declarat vegetarian. Dacă-i pe aşa, treaba nu-i bună deloc. Din moment ce a declarat război celor din PSD, un astfel de război nu poate fiu câştigat cu verdeaţă. Cei din PSD se ghiftuiesc cu cotlete şi beau „motorină”, de aceea au sânge în instalaţie şi priză la votante. Domn’ Florine, lasă mărarul şi pătrunjelul şi treci pe fleicuţe şi „negru” de Dracşani că, altfel, o să creadă cei din PSD că eşti bun de „capră”!

La Spitalul de Recuperare Botoşani se spune că treburile merg bine iar managerul Gabriela Varzari se pricepe la management. Aplicând regula lui Murphy, când ceva merge bine trebuie să apară cineva să facă să meargă prost, liderul de sindicat din spital, o oarecare Ledica Băetu, vrea să facă spitalul să meargă prost. Ea a intrat în conflict cu managerul de la un afişier, unde-şi afişa „succesurile” sale de lider sindical. Numai că afişierul fiind amplasat în ambulatoriu, pe bune managerul l-a mutat unde să aibă acces salariaţii şi nu pacienţii veniţi să-şi caute de sănătate. De la acest afişier a izbucnit un întreg scandal. Doamna Varzari, să ştiţi că s-a descoperit şi leac pentru liderii de sindicat sabotori al bunului mers al activităţii: munca! Daţi-i cucoanei lider ceva treabă, să nu-i mai zboare mintea pe coclauri!

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, s-a jurat că el nu face pe nimeni pe la spate, îl lucrează numai prin faţă. O declaraţie corectă, dacă este vorba de făcut un senator PSD, cum este Doina Federovici. Dar dacă vine vorba de deputatul PSD Andrei Dolineaschi, pe acesta musai trebuie să-l faci pe la spate. Cine nu crede, să-l consulte pe Adrian Năstase, social-democrat specialist în domeniul „făcutului”!

În perioada 7 – 19 mai, poliţiştii rutieri au primit ordin să colecteze „taxa de mers pe jos”, fiind mare nevoie de bani la buget. Această taxă n-a fost anunţată oficial de premierul Ponta, pentru că face parte din rândul taxelor de „siguranţă naţională”, adică dă siguranţă şi stabilitate financiară Guvernului USL. Plătitorii acestei taxe au fost toţi fraierii care au traversat strada fără a privi cu atenţie dacă prin preajmă nu se află vreo paţachină în uniformă. Adică aceiaşi fraieri care s-au dus buluc la bot şi au votat USL. Acum îşi primesc recompensa!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Ca-n poveşti…
Informare ANM de grindină, ploi torenţiale şi vijelii
Noua suspecţi într-un caz de fraudă la alegerile locale din Bradu
percheziţii la primăria din localitate şi la casa primarului
Reducerea cvorumului la referendum este neconstituţională
Senatul a adoptat măsuri pentru majorarea pensiilor militare care au fost reduse in 2010
Solicit autorităţilor din România să elaboreze un Cod de Conduita pentru mass-media
Legea graţierii a fost respinsă de Senat
Tot mai mulţi români semnează pentru a aduce Basarabia acasă
Parlamentarii PPDD cer eliminarea taxei TV
Angela Merkel rămâne cea mai puternică femeie din lume
pentru treia oară consecutiv
Marele demagog
Ioan Rotundu
Botoşani: Scandalul de la Asociaţia de proprietari nr. 29 în varianta Stamate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă