Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10190
De la 07 Ianuarie 2003
85336243

Alune americane

  • Ioan Rotundu
  • 29 May 2013, 23:00
Botoşănenii pot fi mândri. De acum ştie de existenţa noastră şi regina Angliei care şi-a sporit numărul de supuşi cu o gaşcă de ţigani botoşăneni. Ţiganii noştri au auzit că regina are grijă de supuşii ei, aşa că decât să fie discriminaţi şi umiliţi lunar la Agenţia de Plăţi Sociale, stând la rând pentru a-şi primi ajutorul social, se simt mai bine ca supuşi ai reginei. Îşi iau ce vreau , cât vreau şi de unde vreau, că imediat ce apar în jurul lor se face un gol imens… în stomacul autohtonilor, simţind aroma de ţigan. Acu’ s-o văd eu pe regină că nu-i acceptă ca supuşi! Când se va pricopsi cu o amendă de la Consiliul Discriminării din România că nu-i tratează pe noii supuşi ţigani la fel ca pe autohtoni, îi va pofti chiar la ea la masă, numai să demonstreze că ea nu-i rasistă. Poate chiar îi va plimba cu caleaşca cu care l-a plimbat şi pe Ceauşescu, ca dovadă că nu face nici discriminare pe bază de funcţie. Mulţi ani de viaţă, Majestatea Voastră, ca sp aveţi cum vă bucura de noii supuşi!

Cei de la protecţia Consumatorului au cotcodăcit faptul că au găsit prin comerţ lapte care nu se încadra în anumiţi parametri de calitate. Dar în conţinutul de E-uri se încadra, tovarăşi comisari? Apoi, dacă tot aţi ouat mărgica asta de 26 kg de produse lactate scoase de la vânzare, de ce nu ne-aţi spus şi în ce cuibar aţi ouat mărgica? Sau numele cuibarului îl ţineţi pentru oarece şantaj, ca să mai adăugaţi ceva la leafă?

Primarul Ovidiu Portariuc s-a umflat în pene ca un cocoş când ambasadorul Austriei cu soţia i-au lăudat biroul. Mai ales candelabrul şi soba din teracota veche, care nu se mai produce de multe zeci de ani. Ce n-a spus Portariuc ambasadorului este că biroul a fost refăcut de Cătălin Flutur, el numai profitând de conjunctura politică a alegerilor de anul trecut. Ar mai fi dorit ambasadorul să ajungă la Dorohoi, la Debeli, unde a fost executat candelabrul. Noroc că nu s-a mai dus. Ar fi avut ocazia să vadă cum arată un patron falit şi cum s-a ales praful din arta sticlarilor dorohoieni!

Ajuns la Botoşani, ambasadorul Austriei la Bucureşti, Michael Schwarzinger, a observat că judeţul are un potenţial agricol puternic dar prost valorificat. Firmele austriece ar putea investi la Botoşani în domeniul agricol. Bravo, domnule ambasador, ai ginit bine situaţia. Trimiteţi cât mei repede pe fermierii austrieci, că ţăranii noştri se vor bucura că are cine să le lucreze pământul, în timp ce ei stau prin baruri, după ce au trecut pe la domn’ primar şi au ridicat ajutoarele sociale!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Leac pentru dentiţii neatenţi
Guvernul Ponta înfiinţează o companie de aur pentru Dan Şova
Victor Ponta vrea sa limiteze salariile directorilor din companiile de stat
România, Bulgaria şi Italia - ţări aproape neguvernabile
Împotrivă pe vremea lui Boc, pentru pe vremea USL
Premierul şi ministrul sănătăţii se contrazic
Avertizează asupra riscului unei stagnări in Zona Euro
Scoaterea României şi a altor patru ţări din procedura de deficit excesiv
Petru BOGATU :De ce UE forţează un happy-end la Vilnius?
Botoşani: Cu orice preţ, Nechifor vrea director la Staţiune (II)
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă