Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sport
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19887
De la 07 Ianuarie 2003
122905536

Alune americane

  • 25 June 2013, 23:00
Ghinioniştii accidentului din Muntenegru care au scăpat numai cu oasele rupte au fost aduşi în ţară. Prilej pentru primul demagog al României, ministrul Nicolaescu, să se bage în seamă şi să-şi dea importanţă. Nici premierul n-a ratat prilejul de a transforma drama acestor oameni în panaramă publică. Le-a organizat primirea la aeroport cu ambulanţe care au avut înaintaşi pe traseu o suită de motociclişti poliţişti, de parcă ambulanţele n-ar fi avut girofaruri şi prioritate în circulaţie conform legii.
Dar ca panarama să fie pur românească, aseară premierul a organizat şi o slujbă popească pentru cei morţi. În România, din lipsa banilor, mor zilnic în spitale mult mai mulţi români decât în nefericitul accident. Cei de la Tg Mureş, de când nu mai au bani de transplant de inimă şi operaţii pe cord au rămas fără pacienţi pe lista de aşteptare. Acestora cine le organizează funeralii cu suită de poliţişti motociclişti şi slujbe la care să participe premierul?

Florica Aioanei, fistă angajată la APIA Dorohoi, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru că i-a falsificat fratelui său Petrică Zaharii documentele de primirea subvenţiei europene. 20 mii lei a fost toată afacerea care i-a costat pe cei doi condamnarea la închisoare cu suspendare. În sfârşit, s-a spart gheaţa la APIA, că prea multe sunt falsurile şi abuzurile care se consumă prin birourile acestei instituţii. Dar vrem şi un peşte mai mare, barosan, ca de exemplu Huţanca de la APIA Botoşani, şi ea cu dosar la DNA. Nu de alta, dar la instituţia din bariera Suliţa, la femei, sunt ceva locuri vacante care se cer ocupate. Ajut-o Doamne, pe măsura faptelor, nu mai mult!

Cam 40% dintre salariaţii din sănătatea botoşăneană ameninţă cu plecarea în străinătate. Plecaţi fraţilor, ce mai aşteptaţi! Dar să ştiţi că prin străinătate ciubucul şi mica pârlăceală nu ţine ca prin Botoşani. Iată un motiv extrem de puternic pentru care ameninţările nu vor deveni fapte. Şi autorităţile ştiu acest lucru, de aceea nu-şi fac probleme că spitalele botoşănene vor rămâne goale. Dealtfel, ministrul Nicolaescu a lăsat să se înţeleagă că lefurile în sănătate sunt o mică atenţie din partea statului. Grosul câştigului vine de la pacienţi, vii sau morţi!

Consilierii municipali vor aproba extinderea cimitirului Eternitatea. Normal, de vreme ce suntem sub zodia social-democraţiei! Fiecare guvernare PSD a oferit românilor locuri de veci şi nu de muncă. Apoi, la câte zile libere avem noi peste an, la ce-ar folosit locurile de muncă?! Tot mai binevenită este liniştea din mormânt, lucru bine ştiut de cei din PSD, de aceea ne-o oferă în mod gratuit, adică n-au pus nici un impozit pe liniştea de veci. Deocamdată!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Cadou pentru un pensionar
Adevărul care i-a supărat pe înalţii prelaţi
Ioan Rotundu
Petru Grozavu: Ce vrea Rusia?
Cel mai capitalist oraş al lumii se umple de comunişti
Disciplina contractuală în reglementarea Legii nr. 72/2013
Adrian Mutu apare pe lista transferurilor anchetate in Italia pentru fraudă fiscală
Şoferul autocarului prăbuşit în prăpastia din Muntenegru era angajat al Poliţiei
Proiect: IMM-urile nou înfiinţate ar putea beneficia de reducerea CAS
şi scutiri de la plata impozitului pe venit
PDL iniţiază Coaliţia pentru Constituţia cetăţenilor
Blaga: Invităm pe cei nemulţumiţi de revizuire
Tarom e doar vârful aisbergului. Coincidenţele de la Ministerul Transporturilor
Naivitatea fără leac
Ioan Rotundu
Botoşani: Lupta lui Degheluţă cu morile de vânt
Ioan Rotundu
Meteorologii anunţă ploi torenţiale şi grindină până joi seara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog