Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9642
De la 07 Ianuarie 2003
123143382
pnl

Alune americane

  • 11 April 2014, 23:00
Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi – Facultatea de psihologie a chemat-o în judecată pe botoşăneanca Carmen Ungureanu, fostă studentă, pentru că ar fi păgubit Universitatea cu 10 mii de euro. Suma reprezintă bursa primită pe timpul studenţiei dar Carmen n-a dorit să ajungă spre a fi licenţiată, cum îi cerea contractul de bursă. Noi am vedea două cauze pentru care Carmen nu s-a mai licenţiat:
1. Studentă la psihologie fiind, şi-a dat seama că profesorii săi sunt nişte moaşte ale trecutului comunist incapabile s-o înveţe ce-i nou în domeniu, sau:
2. Profesorii sunt atât de inepricepuţi în domeniul psihologiei încât n-au putut descoperi în Carmen că-i doar o profitoare.
Oricât ar încerca profesorii, din această dilemă n-au cum ieşi!

Viceprimarul de Dorohoi, liberalul Constantin Bursuc, era cunoscut în urbe ca un om de încredere şi la care dacă apelezi ai toate şansele să-ţi rezolve problema. Mai mult, viceprimarul şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe treabă. De aici i s-a şi tras! Vineri, consilierii locali dorohoieni, inclusiv cei patru liberali, au votat demiterea lui Bursuc din funcţia de viceprimar. Să se înveţe minte şi altădată dacă va mai ocupa vreo funcţie publică să nu se mai apuce de treabă. Nu pentru asta este plătit!

Mihai Ţurcanu, suliţanul veterinar trimis la Bucureşti de fratele Florin aflat pe cai mari în PNL, l-a criticat pe social-democratul Andrei Dolineaschi că n-a fost în stare să trimită şi el la Bucureşti măcar un consilier ministerial. Mihăiţă, spre deosebire de voi, liberalii, Andrei a avut bunul simţ şi n-a trimis nici un fruntaş local să fie codaş pe la Bucureşti şi să facă judeţul de râs. Pentru că n-a ridicat prostia locală la rang naţional, Andrei merită felicitările tuturor botoşănenilor care ţin la demnitatea judeţului!

Viorel Iliuţă, managerul spitalului judeţean s-a plâns că dacă cei de la CAS Botoşani vor continua să subfinanţeze unitatea, spitalul va trebui închis. Aşa stând lucrurile, îi recomandăm lui Iliuţă ca deja să transfere cazurile grave ori în sediul spaţios al CAS, ori în cel luxos al PSD. Iar cei de la UPU să dirijeze urgenţele medicale direct la sediul CAS. Că doar la ei sunt şi banii necesari tratamentului!

Vineri, la solicitarea sindicatelor din Sănătate, conducerea Spitalului Judeţean, a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Direcţiei de Sănătate Publică, Consiliului Judeţean, dar si prefectul Costică Macaleţi s-au întâlnit pentru a găsi soluţii in vederea funcţionării unităţii spitaliceşti. Dacă vrei să îngropi rezolvarea unei probleme faci o comisie de anchetă sau convoci o şedinţă. În cazul de faţă cei îngropaşi vor fi pacienţii internaţi în Spitalul judeţean. În tot acest timp, cei de la morgă vor să facă grevă dacă nu li se suplimentează numărul de posturi. Ei susţin că nu mai pot face faţă primirii şi eliberării cadavrelor. Fiecare cu morţii lor!

Filozoful social-democrat ajuns mare mahăr prin PSD Bucureşti a declarat că actoraşul Mircea Diaconu a fost sacrificat de PNL la europarlamentare pentru a-i face loc pe listă botoşăneanului Mihai Ţurcanu. Filozofule, ştim şi noi că atunci când vine vorba de respectarea statului de drept pe cei din PSD îi cuprinde febra. Pungaşul de Diaconu a primit interdicţie de a mai candida de la Înalta Curte iar voi, care sabotaţi statul de drept, l-aţi susţinut prin a determina nişte judecători aserviţi politic PSD-ului să anuleze o decizie a Înaltei Curţi numai ca actoraşul să poiată candida. Iar Ponta, plagiatorul mincinos care a făcut România de râsul lumii, l-a susţinut public, demonstrând încă odată, deşi de acum ştie întreaga lume, că PSD-ul face ceva în statul de drept cerut de americanei şi UE. Aşa că, filozofule, dacă tăceai… ţineai prostia acasă şi n-o lăsai să te facă de râs prin lume!

Neavând cine să-i schimbe pelincile, copilaşul viceprimar PSD Cosmin Andrei s-a pus pe scâncit în plină conferinţă de presă. Cică liberalul Florin Ţurcanu s-a aliat cu cel mai blamat partid, PDL-ul. Blamat de voi, cei din PSD, ca să luaţi puterea şi să furaţi ce-a mai rămas din perioada lui Iliescu şi Năstase. Românii cu bun simţ sunt îngroziţi de modul în care baronii PSD devalizează finanţele publice ale ţării şi regretă amarnic că nu s-au dus la vot să menţină PDL-ul la putere. Cu cât Cosmin va fi trimis mai repede acasă, cu atât cei din PSD nu vor mai avea de spălat atât de multe pelinci!

Pelincarul Cosmin Andrei s-a lăudat că dacă va pierde funcţia de viceprimar, o va pierde într-un mod onorabil. Cosmine, ca social-democrat tu ai voie să faci referire la toate nonvalorile din lume dar despre onoare n-ai voie să vorbeşti. Spurcaţi-vă între voi, social-democraţii, cât vreţi dar nu pomeniţi de onoare pentru că ea aparţine oamenilor cinstiţi şi respectaţi. Măcar asta lăsaţi-o neîntinată de mizeria voastră morală!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Supă de cocoş
Bancul zilei: Confesiune amoroasă
Horoscopul zilei
Hillary Clinton, atacată cu un pantof in timpul unei conferinţe
Codruta Kovesi, şefa DNA, a primit premiul Ambasadei SUA care recompensează Femeile curajoase din întreaga lume
Victoria Nuland: În viitor, SUA se vor concentra pe lupta împotriva corupţiei în Balcani, Europa Centrală şi de Est
Petru Bogatu: Capra cu trei iezi şi dreptul lupului la libera exprimare
UE este decisă să ajute Ucraina să îşi plătească factura la gaze
Serghei Lavrov: Stabilitatea Europei, ameninţată de intensificarea sentimentelor anti-ruse în creştere
Deputatul PSD Ciprian Nica a colaborat cu Securitatea
De ce cad baronii
Liderii Sanitas sunt alarmaţi de dezastrul din Spitalul Județean Botoșani
Traian Apetrei rămâne director al teatrului Mihai Eminescu
Viceprimarul Cosmin Andrei se amuză pe seama tergiversărilor privind schimbarea sa din funcție
Senatorul botoșănean Viorel Grigoraș în sprijinul copiii cu dizabilităţi
Mihai Țurcanu, atac la social-democrații botoșăneni
Viceprimarul dorohoian Constantin Bursuc detronat de un tânăr de 28 de ani
Elevi învăţaţi de pompieri să-şi protejeze viaţa
Sărbătorile pascale, în bibliotecă
BMW cu documente false oprit din drumul spre Moldova
Botoşani/Dorohoi: Cine şi de ce l-a sacrificat pe viceprimarul Bursuc
Ioan Rotundu
Crin Antonescu: Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos
Ucraina: Persoane înarmate au preluat controlul asupra unui comisariat de poliţie din estul ţării
Bogdan Aurescu, întâlniri la Casa Albă şi la Pentagon
oficialul MAE a pledat pentru sporirea prezenţei SUA şi NATO în estul Europei
Medici de la Spitalul Colentina, medaliaţi cu aur la Geneva
pentru realizarea unui simulator de înlăturare a litiazei renale
Medici de la Spitalul Colentina, medaliaţi cu aur la Geneva
pentru realizarea unui simulator de înlăturare a litiazei renale
UCRAINA Operaţiune "antiteroristă" lansată la Slaviansk, în estul ţării
"morţi şi răniţi" de ambele părţi (ministru)
Câtă influenţă are Rusia în economia României
Companiile-cheie, oligarhii şi situaţia lor la zi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog