Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6559
De la 07 Ianuarie 2003
88820190

Alune americane

  • 17 March 2014, 23:00
Baronaşul nepolitizat la vedere care este Dumitru Amişculesei, nea Mitică pentru cei de teapa lui, tocmai când a crezut că a scăpat de un dosar penal de înşelăciune, cei de la Curtea de Apel Suceava i-au dat planul peste cap. Judecătorii Curţii au retrimis dosarul spre rejudecare cu indicaţia ca baronaşului să i se dăruiască ceva anişori din cei consemnaţi prin Codul penal. Sperăm că judecătorii care vor rejudeca dosarul nu vor fi nişte zgârciţi şi-i vor da toţi anii care sunt trecuţi la articolul cu înşelăciunea. La mulţi ani, baronaş şmecheraş!

Mai toţi preşedinţii de Consiliu judeţean s-au străduit să lase în urma lor o amintire care să dăinuii în istoria judeţului. Se pare că cel mai bine s-a plasat în istoria administraţiei locale fostul preşedinte Mihai Ţâbuleac. Vreo 70 milioane lei, adică 700 miliarde lei vechi, a fost gaura dată bugetului judeţean în vremea mandatului său prin manevra de a falimenta societatea Apa Grup şi a înfiinţa o alta numită Nova Apaserv. Când i-am văzut prima oară vila de pe strada Puşkin, am zis că-i o bijuterie arhitectonică crescută ca di apă. Nu ştiam la acea vreme cât aproape de adevăr eram. Acum am şi confirmarea!

Vă mai amintiţi de bancul în care vizitatorii în Iad au văzut cum păcătoşii diferitor popoare fierbeau în cazanele cu smoală bine păzite de draci înarmaţi? Un singur cazan nu era păzit şi tare s-au mai mirat vizitatorii care l-au întrebat pe Scaraoţchi cine sunt păcătoşii lăsaţi nepăziţi.
- Sunt românii. Ei nu trebuie păziţi pentru că se trag la fund unii pe alţii.
Comisia Europeană emite fel de fel de directive, dar aplicarea lor se face diferit de la ţară la ţară şi în raport de tradiţiile locului. Deşi mieii se pot sacrifica şi în stil tradiţional, veterinarii noştri vor musai ca mierii vânduţi în piaţă să fie sacrificaţi la abatoare specializate.
Abatorizarea se face contra taxă, deci mielul costă mai mult decât ar fi fost normal. Cum mierii noi îi tăiem, noi îi mâncăm, pe Comisia Europeană o doare-n cot de tradiţiile noastre. Nu şi pe veterinarii noştri care au mirosit că-i rost de ceva ciubuc de pe la oieri, aşa că în numele Comisiei Europene lei bagă amenda sub nas dacă nu-i bagă oierul ciubucul în buzunar. Alo, Parchetul, să ştiţi că nici un veterinar nu-i cheie de biserică!

Social-democratul Mihai Tincu i- recomandat lui Florin Ţurcanu post, spovedanie şi împărtăşanie ca să iasă dracul din el. Mihăiţă, de vreme ce ai dracii tăi, nu văd de ce ai râvni şi la cel al lui Ţurcanu?! Dar dacă crezi că al lui Ţurcanu are două perechi… de corniţe, nu de altceva, suflă-i-l. Se va bucura şi dracul că s-a întors acasă, adică la social-democraţi!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Reţeta zilei: Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde
Bancul zilei: Demonstraţia lui Păstorel
Dispariţia misterioasă a aparatului Malaysia Airlines. Ultimele imagini cu pilotul şi copilotul
Petru Bogatu: Obiectivismul cizmei
Rusia începe provocările şi în Basarabia
Comratul controlat de agenţi ai Moscovei formează o aşa zisă GARDA NAŢIONALĂ
Datoria externa pe termen mediu si lung a crescut la 78,3 miliarde euro
Excedent al contului curent al balanţei de plăţi
Traian Băsescu: M-a surprins pozitiv evoluţia politică a Elenei Udrea
PMP a crescut după venirea Elenei Udrea
Rusia, propuneri inacceptabile pentru Ucraina: constituţie care să nu permită aderarea la UE şi NATO
Rubla devine moneda oficiala a Crimeei
Hryvna va mai fi acceptată la plată până la sfârşitul anului viitor
Victor Ponta a scăpat de dosarul penal pentru plagiat
Inalta Curte a confirmat soluţia de neîncepere a urmăririi penale dată de Parchetul General
Familia moliilor
Ioan Rotundu
136 misiuni ale pompierilor în ultima săptămână
Migranţi reţinuţi cu focuri de arma la frontiera cu R. Moldova
Fără Ţâbuleaci!
Ioan Rotundu
Botoşani: Milogul SRL Teioasa face afaceri cu un hoţ de icoane
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă