Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
33834
De la 07 Ianuarie 2003
92434879

Alune americane

  • 2 March 2014, 23:00
Vineri, în şedinţa de Consiliu Local, consilierii municipali s-au încăierat din pricina spaţiilor libere din Centrul Vechi al Botoşanilor. Viceprimarul Cătălina Lupaşcu susţinea că aceste spaţii trebuie închiriate pe o chirie simbolică şi fără condiţii asupra modului de utilizare. Viceprimarul social-democrat Cosmin Andrei, ca bărbat ce este, s-a pius contra susţinând că spaţiile trebuie utilizate în scop de alimentaţie publică.
Bieţii viceprimari, îşi amărăsc sufletul degeaba. Nici dacă le-ar oferi ei bani să ocupe staţiile nu vor găsi amatori. Cine dracu’ s-ar încurca în nişte spaţii amplasate într-o zonă pe unde botoşănenii nu mai circulă? Cine ar investi bani într-o afacere fără să-i calce cineva pragul să cumpere? Dacă cei doi viceprimari cred în ce spun, să deschidă ei câte o cafenea sau restaurant ca apoi să vină şi alţii să-i concureze! Dacă vor face lucrul ăsta, cel cu cafeneaua va mânca la cel cu restaurantul iar patronul de restaurant va bea cafeaua la celălalt. În rest, nici dracu’ nu le va trece pragul!

Social-democraţia din fire nici în mormânt nu are lecuire! Cel puţin aceasta este concluzia pe care o putem desprinde privind la acţiunile liderilor social-democraţi. Când lumea crapă de foame şi n-are pentru ce se mai duce la WC, doctoriţa deputat Tamara Ciofu şi şahistul deputat Mihai Baltă au decis să măsoare glicemia botoşănenilor. Bun, şi dacă-i descoperă că au glicemia mare ce fac? Probabil că le va pune un impozit pentru consumul abuziv de zahăr anunţând că în compensare au obţinut de la patriarhul Daniel o reducere a cheltuielilor de înmormântare!

Fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă s-a arătat foarte îngrijorat că primarul Portariuc va începe reabilitarea blocurilor iar locatarii vor plăti sume importante de bani. Florine, stai ghinişor, omule! Şi anul trecut Portariuc a anunţat lună de lună că reabilitează blocurile şi n-a făcut nimic din mână după datul din gură. Ce, crezi că în acest an va fi mai harnic decât anul trecut? Pentru a trece la treabă îi trebuie banii europeni iar ăia din UE nu strică orzul lor pe gâscanii lui Ponta de prin primării. Dimpotrivă, au anunţat că ţările în care nu se respectă statul de drept nu mai primesc bani europeni. Iar Ponta preferă să-l declare Daciana impotent decât să respecte statul de drept!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Motocicliştii iadului
Reţeta zilei: Friptură de miel la cuptor
Horoscopul zilei
Botoşani: Arborele genealogic al primarului Costinel Ciubotaru din Primăria Suliţa
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 28.02.2014
Lumea lu' Rotundu: Copilărie nefericită
Cosmin Andrei, la concurenţă cu eroul lui Bouridan
Ioan Rotundu
Va pune Ponta statul român în genunchi în faţa extremismului maghiar?
ce vrea UDMR de la el va desfiinţa România ca stat de drept!
New York Times: Ce opţiuni reale ale Obama
Rusia pare pregătită să absoarbă costurile unei intervenii militare in Ucraina
Crin Antonescu: România trebuie să-şi manifeste solidaritatea cu Ucraina
Obama, discuţie telefonică de 90 de minute cu Putin
SUA avertizează cu "izolarea politică şi economică a Rusiei", Kremlinul îşi "rezervă dreptul sa-şi protejeze interesele în Ucraina"
Traian Băsescu: I-as spune lui Putin: "Încetaţi orice joc pe teritoriul Rep. Moldova"
cu UDMR la guvernare, Ponta trebuie să vină pentru o nouă investitură la Cotroceni
Victor Ponta: Traian Băsescu este iresponsabil, ca de obicei
voi merge marţi în Parlament doar pentru schimbarea compoziţiei politice
Secretarul general NATO: Acţiunile Rusiei ameninţă pacea în Europa
Portariuc vrea să fie şi preşedintele consiliului local
Loto România: Rezultatele tragerii din 2.03.2014
Botoşani: Hienele revoluţionare au mirosit terenurile Armatei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă