Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
In vino veritas
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13549
De la 07 Ianuarie 2003
114843181

Alune americane

  • 17 June 2013, 23:00
Încărcată ca o furnicuţă cu miliardele ce le-a primit în urma „binelui” făcut de fostul preşedinte al CJ Mihai Ţâbuleac, Geanina Pintilii, directorul Direcţiei Judeţene de drumuri şi Poduri Botoşani, a părăsit funcţia pentru un post mai liniştit în sediul CJ. Locul său a fost luat de Sorin Clim, cel care s-a instalat la cârma acestei Direcţii imediat ce şi USL s-a instalat la putere. Acum, cică postul fiind vacant, Sorinel, ca să devină titular, va trebui să dea examen. Iar examenul a fost fixat pentru zilele de 18 şi 22 iulie. Iulie fiind luna concediilor, Sorin se poate duce liniştit prin vreo staţiune că nu-i va lua nimeni locul. Examenul îl va putea susţine prin corespondenţă, ca şi studenţii de la Spiru Haret. Preşedintele Ţurcanu este om de cuvânt şi nu va da postul celor din PSD nici dacă Portariuc va promite că nu-i mai pune venin în cafea!

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, liderul PNL Florin Ţurcanu, a declarat că s-a decis să facă mai multă administraţie decât politică. Na, na, na, nu-i bine Florine! Dacă vei face numai administraţie te vor înghiţi cei ce fac politică iar pe deasupra vei rămâne şi fără bani la buget. Dimpotrivă, fă mai multă politică ca să mai intre câte ceva bănuţi de la guvern şi prin bugetul judeţului.

Copilaşul ajuns viceprimar de Botoşani, Cosmin Andrei, a fost delegat de primarul Pinocchio să negocieze cu ţiganii din Parcul Tineretului prinderea câinilor maidanezi care au hăcuit un cetăţean. Ciudată tocmeală! Dacă ar fi fost vorba de români, imediat copilaşul aplica nişte amenzi, apoi se dădea curcan în faţa presei cu măsurile luate. Hai să fim serioşi! Chestia cu negociatul este ca să dea bine în faţa credulilor. Pe câinii maidanezi îi vom gări şi peste o lună tot stăpânii locului.

Într-un cadru festiv, la Belvedere, 43 de profesori au primit mulţumiri pentru întreaga activitate şi trimişi la pensie. Le-a mulţumit prefectul Macaleţi şi prea-nalta generală a IŞJ Mihaela Huncă, ambii social-democraţi. Cu mulţumirile în poşetă sau buzunar, profesorii n-au primit nimic şi la pensie, aşa cum le-a promis anul trecut PSD-ul. A lipsit de la eveniment mătuşa Mărioara Ţiprigan, fostă lider de sindicat, şi ea pensionată. Aşa se întâmplă când nu mai eşti ce-ai fost!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Traşi pe sfoară
Botoşani: Când simţul civic este dominat de nesimţire
Ioan Rotundu
Vara lui Băsescu
Ioan Rotundu
Federalizarea nu este o soluţie pentru Republica Moldova
Părintele Arhimandrit Justin Pârvu a trecut la Domnul şi Mântuitorul nostru
Cine este Jana Nagyova, femeia fatală aflată la originea căderii premierului ceh Petr Necas
Romania – fruntaşă în Europa la creşterea costurilor cu forţa de muncă
PPDD se dezintegrează
Un senator, Tudor Barbu, şi doi deputaţi, au demisionat
Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, trimişi în judecată
Gheorghe Falcă, achitat definitiv in dosarul "Fabrica de zahar"
Hassan Rohani vrea ca SUA să recunoască drepturile nucleare ale Teheranului
Andrei Marga şi-a dat demisia de la conducerea ICR,
Procuror condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare
Prognoza pe două săptămâni
Bulgaria: Filiala din Sofia a Partidului Socialist cere demisia lui Stanisev
Anunţ Primăria Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă