Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8074
De la 07 Ianuarie 2003
95198241

Alune americane

  • 26 June 2013, 23:00
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat la o întrunire publică faptul că natalitatea sporită a ţiganilor va avea drept consecinţă crearea unei majorităţi din partea acestora. Preşedintele a vrut să spună că dacă ţiganii vor continua să se puiască în ritmul actual, România va trebui să se numească Romiada.
Iată că s-au găsit nişte reprezentanţi ai unor organizaţii care cer sancţionarea lui Băsescu pentru că a făcut declaraţii discriminatorii la adresa ţiganilor. Dar când ţiganii fură, bat, violează şi nu muncesc nicăieri, cine-i reclamă că-i discriminează pe românii care le suportă toate acestea?
Mai mult bine le-ar face ţiganilor aceşti reclamagii cu pretenţie de reprezentare a societăţii civile dsacă i-ar călăuzi spre muncă şi să-i înveţe cum să trăiască fără să fure de la alţii. Dar cum aceşti reprezentanţi ai ţţiganilor fură de ani şi ani banii europeni, fără ca DNA-ul să-i lege de teama acuzaţiei de discriminare, devin solidari de breaslă cu hoţii de rând. Iar preşedintele Băsescu a lansat un avertisment cât se poate de corect. Vrem ca şi în viitor să ne numit România sau devenim Romiada, că şi aşa peste tot prin Europa suntem consideraţi ţigani!

Prefectul le-a cerut primarilor să lupte cu invazia de fluturi şi omizi. Altfel spus, în opinia prefectului primari-s buni de prins fluturi. Judecând logic, ca la abecedar, lucrurile stau cam aşa: Prefectul are fluturi. Primarii n-au fluturi.
Prefectul vrea ca şi primarii să aibă fluturi. Ce generos este prefectul nostru!

Consilierii municipali liberali iar i-au stricat afacerile primarului Ovidiu Portariuc. Ei n-au aprobat bugetul propus de primar, de 3 miliarde lei vechi, pentru Festivalul verii. Liberalii spun că bugetul este prea balşoi pentru sărăcia oraşului şi prea sunt multe necunoscute de cum va fi cheltuit. Domnilor liberali, nu fiţi cîârcotaşi, primarul este tânăr şi o fi având şi el vreo cântăreaţă săltăreaţă di8n funduleţ dispusă să fie admirată nud contra câtorva mii de euro onorariu de plagiat cântecele pe scenă! Ochii văd, inima cere iar Ovidiu-i în putere! Şi, în fond, ce mare brânză-i trei miliarde de lei? S-ar putea asfalta o amărâtă de stradă, dar dacă tot îi amărâtă, la ce să mai fie asfaltată?!

Liberalii au reuşit o performanţă greu de crezut. Este ştiut că social-democraţii, dacă-şi propun ceva, râmă pe sub pământ şi tot realizează acel ceva. Primarul Ovidiu Portariuc şi-a propus să înfiinţeze al doilea post de şef la Poliţia locală, post ce urma să fie ocupat de o mei veche cunoştinţă a familiei sale. N-a reuşit pentru că cerberii liberali cu statut de consilieri municipali n-au vrut nici în ruptul capului să voteze înfiinţarea funcţiei. Iar primarul s-a dat bătut, adică a renunţat la ea. Acum, că s-a spart gheaţa social-democraţiei şi nu mai poate face ce vrea ea, liberalii merită aplauze la scenă politică deschisă. Iar lui Portariuc nu-i mai rămâne decât să dubleze porţia de venin pe care o toarnă în cafeaua lui Ţurcanu când acesta apare pe la sediul PSD. Că şi răzbunarea îşi are rostul ei!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Uimirea soţului
Cel mai bun discurs al lui Barack Obama
Meteorologii anunţă ploi torenţiale şi grindină până joi seara
Judecătoarea Iulia Motoc a primit aviz negativ pentru CEDO
Petru Bogatu:Ce a căutat naţional-bolşevicul Dughin la Chişinău?
Guvernul va disponibiliza angajaţi prin eliminarea a 3.000 posturi ocupate
Victor Ponta: FMI ia în discuţie încheierea cu bine a acordului cu România
Victor Ponta: Desfiinţăm 60.000 de posturi vacante din administraţie
Dar nouă cine ne „repereaz㔠onoarea?
Ioan Rotundu
Aplicarea Codului de procedură penală, tărăgănată din nou de deputaţi
România a ocupat primul loc la Olimpiada Balcanica de Matematică pentru juniori
Lucrări de reparaţii şi întreţinere străzi
Uvertura Mall găzduieşte concursul „Invitaţie la reciclare”
„Democraţia” Curţii Constituţionale
Ioan Rotundu
Botoşani: Cum judecătorii au transformat un parc în teren arabil
Ioan Rotundu
Prognoza meteo pentru vineri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă