Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
19052
De la 07 Ianuarie 2003
112996487

Alune americane

  • 3 June 2013, 23:00
Primarul Ovidiu Portariuc anunţă întoarcerea în PSD a fiului risipitor Florin Egner. După ce a ratat realegerea în fruntea Botoşanilor în vara lui 2004, Egner şi-a luat lumea-n cap, pornind spre zări politice care nu l-au pricopsit cu nimic, Becali neslobozind punga pentru cei din PNG Botoşani. Rămas vădăoi politic, cel care vreme de patru ani a risipit în cele patru zări bugetul Primăriei Botoşani, s-a întors din nou la PSD, simţind că-i rost de pricopseală. Iar primarul Portariuc l-a desemnat viitor conducător al Zonei Metropolitane Botoşani. Să trăieşti, nea Florine, şi nu te încurca în mărunţişuri ca până acum, lucrează en gros, că are vaca Metropolitană lapte destul ca să mulgi câţiva anişori!

În sfârşit, încep lucrările la Cornişa. Ca nu cumva Necuratul să-şi bage iarăşi coada şi să dea la iveală vreo altă năzbâtie de proiectare sau de execuţie, salutar ar fi ca primarul Ovidiu Portariuc să adune la faţa locului bun sobor de preoţi şi să facă o şfetanie pentru as ţine duhurile rele la distanţă. Preoţii să-i aleagă după data de naştere a copiilor, că avem unele sutane a căror copii au fost procreaţi în post, ceea ce nu le dă putere de a alunga satanele care bântuie locul.

Angajaţii Sanatoriului bPodriga ţipă că noul director Angela Ccurelariu îi stresează şi nu-i lasă să-şi facă de cap ca şi până acuma. Cu toţii au reclamat-o la preşedintele CJ. Cunoscătorii ştiu că la acest sanatoriu de mulţi ani s-a format o clică de hoţi care au jumulit unitatea material şi financiar, bătându-şi joc de bolnavii cu probleme psihice şi folosindu-i la munci private.
Cum Curelariu nu-i dusă de multe ori pe la biserică, se pare că le-a înţărcat Bălaia pe care o mulgeau la greu. De unde şi ţipetele disperate ale angajaţilor!

Dacă vrei ca un lucru să nu se poată realiza, numeşti o comisie de analiză, este modul românesc de a rezolva problemele. Primarul Ovidiu Portariuc, care tot nu prea are ce proiecte să deruleze prin Botoşani, vrea să facă un Consiliu al foştilor primari care să decidă cam ce ar mai trebui făcut prin oraş. Să facem un inventar: dintre primarii postdecembrişti, ultimul şi-a dat duhul Constantin Cojocaru. Printre cei postdecembrişti avem: Florin Petraiu, prin numirea revoluţionarilor, Dumitru Chiriacescu, Vicenţiu Daniliuc interimar, Ştefan Pomparău interimar, Constantin Cojocaru decedat, Florin Egner, Cătălin Flutur şi cu voia bugetarilor şi a pensionarilor Ovidiu Portariuc. Tare sunt curios să văd ce brânză de iepure vor face toţi aceştia, fără bani de la Guvernul Ponta!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Gantomele şi… administratorul
Petru BOGATU : Cine şi de ce e contra unui guvern proeuropean la Chişinău
Polonezii au lansat cu succes un tren marfar pe ruta Lodz - Chengdu (China)
Candidaţi separaţi la europarlamentare şi echipă mixtă la prezidenţiale
o nouă formă de referendum şi un cod de conduită
"Incredibilul turc" - cine a fost Mustafa Kemal Ataturk, simbolul Turciei laice
apărat de protestatari in marile oraşe ale ţării
Subteranele afacerii transfrontaliere Moldomin
ervicii secrete, masoni, oligarhi ş corupţe
Impozitarea cu 85% a plăţilor compensatorii uriaş
Botoşani: 1750 de foşti angajaţi suferă din cauza unui funcţionar nepriceput
Ioan Rotundu
Bogat o fi, dar tot măcelar a rămas
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă