Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
41189
De la 07 Ianuarie 2003
92483332

Alune americane

  • 4 June 2013, 23:00
„Este viitorul tău. Gândeşte-te la asta!” invită Primarul de Botoşani elevii de liceu la un seminar pe această temă. Viitorul elevilor de liceu este ştiut: şomajul. La ce mai trebuie şi un seminar pe această temă? Trebuie pentru că toţi cei care s-au lipit de acest program trebuie să-şi încaseze lefurile. Iar lefurile celor care obţin derularea unui program cu finanţare europeană sunt de ordinul miilor de lei. După ce seminarul va fi bifat şi banii din program împărţiţi între cei asociaţi, elevii de liceu vor fi trimişi să facă rând la AJOIFM pentru a prinde şomajul. Dacă-l vor mai prinde!

Deputatul Cristian Roman plânge pentru faptul că bolşevicii lui Ponta au refăcut pensiile burtoşilor din Armată, fără ca aceştia să dovedească cu acte vechimea, în timp ce ceilalţi cetăţeni sunt ţinuţi la poarta Caselor de Pensii Publice pentru că nu-şi pot dovedi vechimea.
Corecte scâncelile deputatului, dar când era prefect de Botoşani, ce-a făcut pentru aceşti cetăţeni care umblau bezmetici de cap să afle unde sunt arhivele unităţilor pe la care au lucrat, ca să obţină adeverinţe de vechime? N-a făcut nimic, pentru că era prefect numit şi nu deputat ales!

„Sportiva” unsă de PSD inspector general la IŞJ Botoşani, Mihaela Huncă, a cerut directorilor de şcoli să-i păzească pe elevi ca să nu se mai încaiere. Aferim, dar cerem ca acei directori la care elevii se mai încaieră de la câte o elevă să fie pedepsiţi. De exemplu, să fie chemaţi la sediul IŞJ şi puşi să stea la colţ. În genunchi, pe nişte grăunţe. Sau să stea-n într-un picior cu mâinile ridicate. Să simtă şi el care este rostul pedepsei!

Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu vrea să-i dea o mână de ajutor managerului de la Spitalul judeţean, celebrul Gheorghe Damian. În traducere, vrea să-i mai dea nişte bani ca să poată face faţă datoriilor. Domn’ preşedinte, dacă vreţi să-i faceţi omului un bine, trimiteţi-l acasă, că oricâţi bani îi veţi da, datoriile spitalului vor creşte nu vor scădea. Spitalul are acum datorii de peste şase milioane de euro, la cât vreţi să ajungă cu datoriile ca să-l trimiteţi acasă?!

Cică nun sfert dintre elevii de liceu nu s-au înscris la examenul de Bac. Şi, mă rog frumos, de ce s-ar fi înscris? Ca să primească şomaj nu le cere diplomă de Bac. Apoi, fără Bac au mai mari şanse să ajungă politicieni, mai ales dacă se învârt şi de vreun dosar penal, două condiţii de bază care să le permită să fie deputaţi sau chiar senatori de Botoşani.

Senatorului Viorel Grigoraş i s-a pus pata pe no funcţionară de la Îmbunătăţiri Funciare care, trimisă de la Bucureşti să lucreze la Botoşani, vine numai la ziua de leafă, în rest bătând bărbunca prin Capitală. Domn’ senator, matale baţi şaua să priceapă iapa de la Funciar! Spune că vrei s-o vezi cum arată, şi va trece persoana într-un amurg de seară pe la hotelul unde eşti mata cazat să-şi negocieze liniştea! Oameni suntem cu toţii şi, precum spun preoţii, trebuie să ne ajutăm unii pe alţii, nu să ne dăm la gioale!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Procurorii cer închisoare cu executare pentru primarul Gheorghe Falcă
Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare
Victor Ponta vrea reducerea preţului la energie ca să nu se închidă
Botoşani: Seminar dedicat elevilor şi angajatorilor
Deputatul Roman cere pensii juste pentru toţi cetăţenii
Iunie 1946-iunie 2013: 67 de ani de neuitare de la uciderea Mareşalului Ion Antonescu
Poate ultima şansă de pace cu palestinienii
40 de proprietari blochează conducta' Iasi-Ungheni
Horoscop
Bancul zilei: Riscul meseriei
Germania şi Europa „neguvernabilă”: această ironie a istoriei
Ceva nu se leagă , dar nu ştiu ce!
Ioan Rotundu
Botoşani: Bilanţ la un an de zile pentru Centrul istoric
ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă