Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10459
De la 07 Ianuarie 2003
115050441

Alune americane

  • 16 June 2013, 23:00
Sergiu Zâ\ncă a fost preşedintele tineretului liberal botoşănean. În această calitate transmitea presei comunicate prin care lăuda hărnicia tineretului liberal şi binele pe care organizaţia îl vrea botoşănenilor. Acum Zvâncă a părăsit galbenul liberal pentru verdele ecologist, el fiind proaspăt ales în funcţia de preşedinte al Partidului Ecologist Român, Organizaţia municipală Botoşani. Tradiţia spune că galbenul este culoarea geloziei şi verdele al trădării. În sfârşit, Zvâncă a ales culoarea care-l reprezintă ca politician român. Vânt la pupa trădării, ardă-te-ar flacăra violetă pezevenchiule!

Maternitatea Botoşani a anunţat că naşterile sub apă nu vor mai fi realuate, chiar dacă sala destinată special acestei proceduri a fost modernizată. Cică n-au medicul potrivit şi priceput la astfel de naşteri. După ce că nicio naştere sub apă nu le-a reuşit, gestapovista care l-ea iniţiat a ajuns la concluzia că o mască cu faţă umană ar da mai bine şi ar şterge din memoria victimelor naşterile ratate. În ziua de astăzi nimic nu-i sigur. S-ar putea ca vreun procuror să fie curios să vadă ce se ascunde sub masca umanităţii şi, atunci, se va auzi clinchetul zgrunţuros al cătuşelor. Doamne fereşte, poate-o nimereşte!

Fostul preşedinte al CNSLR Frăţia, Ştefan Ţarcă, se plânge că sindicatele nu mai pot organiza proteste că nu mai au membri care să răspundă la chemările lor. Aşa este! Au descoperit şi botoşănenii că nu grevele le aduc păpică la copii, ci munca, aşa că şi-au dat curul las treabă, Fenomen social peste putinţa de pricepere a lui Ţarcă, care a suferit un şoc sindical. Să aprindă o lumânare în memoria platformei industriale botoşănene la care a trudit din greu să dispară şi să-i mulţumească lui Dumnezeu că şocul suferit este de natură sindicală şi nu din celălalt!

Senatoarea PSD Doina Federovici, un fel de ciumăfaie a aleşilor botoşăneni, i-a cerut preşedintelui Florin Ţurcanu să se implice în derularea programului de modernizare a reţelei de apă în valoare de 102 milioane de euro, ca nu cumva judeţul să piardă finanţarea. Ciumăfaie, n-ai aflat că tocmai s-a anunţat creşterea preţului la apa curentă cu 10% şi la salubritate cu 25%, ca o cerinţă a derulării acestui proiect? Noi credem că ciumăfaiei i-au furat minţile iniţiativa legislativă ca părinţii cu copii să primească o zi liberă pe an pentru a se îngriji de sănătatea odraslelor. Apropo de acea zi liberă, apa consumată ce preţ va avea? Că acum-i mai scumpă decât sănătatea!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Tristeţea lui Gheorghe
Maria Grapini primite feneilor 10 mii euro de afacere
riteriile de încadrare în grad de handicap modificate
OMD criticat de ING-uri ca fiind inuman
Lumea lu' Rotundu: Scandal la asociaţie
Botoşani/Hliboca: Românii au învins naţionalismul ucrainean
Statului lui Eminescu a fost dezvelită
Jurnalul unuia dintre oamenii de încredere ai lui Hitler a fost descoperit după 70 de ani de căutări
Un contract avizat de un director din Ministerul Sănătăţii cu o firmă suspectat de corupţie
Furia lui Vadim, văzută de la Botoşani
Ioan Rotundu
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 16.06.2013
Anunţ Primăria Botoşani
Botoşani: Sindicatul Pensionarilor a reputat o victorie lipsită de lauri
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă