Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sport
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34132
De la 07 Ianuarie 2003
92435177

Alune americane

  • 10 April 2014, 23:00
Duplicitatea şi ipocrizia deputatului liberal Costel Şoptică tind să devină providenţiale. Până mai ieri, când încă se lăfăia sub faldurile steagului USL, umbla prin judeţ şi îi lămurea pe ţărani că impozitul pe venitul agricol impus de USL este unul mic şi că nu trebuie să-i îngrijjoreze. Astăzi, când i-a băgat pe social-democraţi în originile comunismului, condamnă aplicarea impozitului agricol şi-i compătimeşte pe ţărani. Ieri, când se bucura de protecţia USL susţinea cu fermitate acciza pe combustibil, inclusiv pe motorina atât de necesară agricultorilor. Azi, când umbrela USL s-a spart, el condamnă scumpirea motorinei. Când trebuia scuipat Şoptică: atunci sau acum? Noi zicem că şi atunci şi acum nu-i târziu!

Primarul Portariuc a anunţat că va da liber elevilor din şcolile municipiului Botoşani în ziua de Sf. Gheorghe, patronul spiritual al oraşului. Gestul primarului este bine primit. Duă o săptămână de „Şcoală altfel”, una de vacanţă şi două liberă de Paşti au adunat suficientă oboseală, aşa că ziua de Sf. Gheorghe va fi folosită pentru odihnă la o cafea prin baruri şi un drog uşor, ca pentru refacerea forţelor. Când credeam că PSD-ul este interesat să finanţeze doar nemunca, iată că şi-a lărgit sfera de activitate şi asupra elevilor îndemnându-i să nu mai înveţe. Tămâie la învăţătură sunt, apucături gen Mazăre au, darul muncii le lipseşte, ce mai, tocmai buni de viitori parlamentari PSD!

Transpartinica Minodora Vasiliu, şefă la Direcţia Sanitar – Veterinară şi pe timpul lui Boc şi în actualele vremuri de belşug social ale lui Ponta vrea ca primarii din comune să amenajeze padocuri pentru javrele fără stăpân. Iar ea le ca autoriza, pe bani, că nimic nu se mai face gratuit în România decât doar dacă eşti baron local PSD. Avem în judeţ sute de şcoli neautorizate sanitar şi javra asta politică vrea padocuri autorizate pentru javrele canine! Sf. Ilie, până ţi-o veni rândul în calendar, trăsneşte-o pe maidaneza asta politică de să-i ardă şi dolarii din contul personal, că nu sunt bani munciţi cinstit!

Începând cu luna aprilie apa chioară furnizată de Nova Apaserv se va scumpi, adică vom plăti mai mult la factură. Astfel, pentru un metru cub de apă se va plăti 4,12 lei iar pentru canal 2,99 de lei. Noile tarife sunt valabile doar pentru populaţie. Votaţi europarlamentar pe liberalul Mihai Ţurcanu, fratele liberalului Florin Ţurcanu, cel care tocmai va scumpit apa chioară!

Poliţiştii susţin că anchetează pe patronul unei firme de legume şi fructe din Hudeşti pentru o evaziune fiscală de 60 mii lei. Aiurea! Firma face evaziune fiscală de ceva timp dar abia acum a turnat-o cineva interesat la Poliţie. Marfa este adusă fără documente din Bucureşti şi vândută pe piaţa din Darabani şi localităţile din jurul Hudeştiului imediat ce PSD-ul s-a instalat la guvernare. De ce l-o fi sacrificând acum cei din PSD pe patronul evazionist, o explicaţie ar putea-o oferi Costel Nazare, tartorul PSD pe zona Darabani. Ori patronul n-a comis suficientă evaziune ca să-şi fi recuperat banii investiţi în PSD la alegerile din 2012 şi n-a mai avut de unde le da şi acum la europarlamentare, ori i s-a arătat mâţa că trebuie să treacă pe la şeful baronilor locali PSD pe care pare să-l fi uitat!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Când soţul îşi laudă nevasta
Reţeta zilei: Piftie de cocoş
Preşedintele Ucrainei promite activiştilor pro-ruşi care eliberează clădirile ocupate că nu vor fi urmîriţi penal
Cod galben de ploi şi ninsori în 12 judeţe din nordul şi nord-estul ţării
DNA cere încuviinţarea arestării preventive a senatorului PSD Ovidiu Isaila
Corlăţean şi Aurescu cer mai multe trupe NATO in România
În dosarul Radu Mazăre: O chemi sa rezolve problema astăzi…,
Vladimir Putin le-arată liderilor UE „mâţa gazului” l
Sportivi botoşăneni medaliaţi cu aur la mondialele de karate
,,Cupa Prieteniei” la Şcoala Gimnazială ,,Sf. Maria „ Botoşani
Elevii de la Colegiul de Informatică Tudor Vianu din Bucureşti caută sponsorizări pentru a-şi putea ridica din SUA premiile obţinute la un concurs NASA
Concurs pe teme pascale la Gradinita ,,Micii CERCETASI’’ Botosani
Apa de la Stăuceni, discordie la operatorul botoșănean
Casa Garabet-Ciomac naște controverse între vechea și noua administrație a județului
NATO publică fotografii cu forţele ruseşti de la graniţa cu Ucraina
Botoşani: Boicot politic al CAS asupra sănătăţii asiguraţilor
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă