Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2526
De la 07 Ianuarie 2003
93575311

Ameninţările lui Comariţa

  • 3 July 2014, 23:00
Ioan Comariţa, beţivanul imoral care vrea să revină la conducerea societăţii Eeltrans, a trecut de la ameninţările voalate şi de după cortină la ameninţări directe şi publice. El i-ameninţă pe angajaţii care i-au contestat revenirea la şefia Eltrans că-i va da pe toţi afară imediat ce va fi instalat în funcţie de primarul Portariuc. Primul pe listă l-ar fi pus pe vatmanul Gabriel Pompaş. Cică acesta m-ar fi chemat la Eltrans ca să filmez şi să scriu despre incompetenţa managerială şi imoralitatea sa, crede Comariţa.
În primul rând că la redacţia Jurnalului n-a venit un sigur angajat ci mai mulţi. Aceştia m-au solicitat să le vin în ajutor, filmând un reportaj în care ei să poată spune botoşănenilor, dar mai ales primarului Portartiuc, ce-a făcut Comariţa cât a fost la şefia Eltrans şi cum a devastat el societatea.
N-am putut da curs solicitării celor veniţi la redacţie pentru că, în urma discuţiei pe care am avut-o cu liderul de sindicat Seserman, acesta mi-a spus că nu pot filma decât la orele amiezii, când se schimbă turele. Atunci n-am putut filma eu, pentru că nu aveam nici cameraman şi nici timp.
L-am contactat telefonic pe actualul director Victor Ivănescu şi i-am produs un interviu pentru emisiunea „Dinamica economiei”. Acesta a acceptat şi am filmat într-una din dimineţi la sediul societăţii, reportajul fiind apoi difuzat pe Tele’M la data de 2 februarie a.c.
Din delegaţia venită la redacţie n-a făcut parte Gabriel Pompaş şi nici după n-am fost contactat de acesta. În schimb, Comariţa l-a ameninţat că imediat ce va prelua şefia el Pompaş va fi primul căruia îi va desface contractul de muncă.
Îmi face impresia că acest Comariţa se crede la Elktrans ca pe moşia lui taică-său sau se poartă ca un vechil numit de Portariuc pe moşia proprie.
Societatea Eltrans nu este nici proprietatea primarului Portariuc şi nici a lui Comariţa. Este o societatea cu capital public şi care desfăşoară o activitate de interes public.
Primarul Portariuc tocmai a iniţiat şi cerut funcţionarilor Primăriei Botoşani să semneze declaraţia de luptă împotriva corupţiei. Presa locală, cât Comariţa s-a aflat în fruntea societăţii Eltrans, a scris cât de corupt, beţiv şi imoral este acesta. Cum poate lupta Portariuc împotriva corupţiei punând corupţii în fruntea instituţiilor publice?
Tinerelul acesta, cu bostănelul ce are maţele şi sâmburii încă cruzi, să nu se mai joace cu noi de-a primarul şi de-a lupta împotriva corupţiei că nu suntem proştii lui. El ne poate crede proşti, dar adevărul este exact invers.
Comariţa nu numai că nu mai are ce căuta în fruntea societăţii Eltrans dar ar trebui măturat şi din societate. În momentul de faţă el răspunde de întreţinerea căii de rulare. Zilnic vedem cu toţii cât de prost este întreţinută calea de rulare a tramvaielor şi cât de slăbită este şina pe anumite porţiuni.
Autobuzele aduse de Comariţa, chipurile pentru a extinde reţeaua publică de transport , ruginesc şi acum în depou. Paguba creată rin achiziţionarea acestor autobuze n-a fost constatată tocmai prin faptul că profitorii de pe urma acestei achiziţii erau şi cei în măsură să o constate.
Dacă primarul Portariuc s-a angajat să lupte împotriva corupţiei, să înceapă prin a ancheta cum s-au achiziţionat aceste autobuze, cine a dispus achiziţionarea lor, care este paguba şi cine trebuie s-o plătească. Va afla astfel că locul lui Cormariţa nu-i în fruntea societăţii Eltrans ci în altă parte.
În ce-l priveşte pe Comariţa, i-am pregătit ceva noutăţi, ceva despre care presa n-a scris încă. L-aştept la cotitură!
18.02.2013

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tupeu de funcţionar public
Bancul zilei: Discriminarea Mercedesei
Horoscopul zilei
Botoşani: Interlopul Rotaru vrea demisia prefectului
penalistul deputat Ţurcanu vrea să-l demită
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă