Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20049
De la 07 Ianuarie 2003
122880116

Angemacht de miel

  • 16 March 2007, 23:00
Ingrediente: 3/4 kg carne, 1 lingură unt, 1 lingură făină, 1 ceapă, o lămâie.
Mod de preparare: Se ia carne de la piept şi gât. Se taie porţii, se pun la fiert cu apa cât cuprinde, sare şi o ceapă. Se face un sos alb dintr-o lingură de unt cu una de făină şi stins cu zeama în care a fiert carnea. Se lasă puţin să fiarbă amestecând mereu cu lingura, ca să nu se prindă sosul. Se adaugă bucăţile de carne fiartă. Se lasă să mai dea un clocot la foc mic, apoi se adaugă felioare de lămâie curăţate de coajă şi sâmburi, picurând şi puţină zeamă de lămâie. Se lasă să scadă la cuptor.
Mod de servire: Se poate servi cu o garnitură de orez fiert.
(Lucullus)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mieii pentru Paşti au devenit o problemă
Sistemul sanitar botoşănean la „momentul zero”
Premieră inedită la Teatrul Eminescu
Bătrână dispărută
Intoxicaţie cu o substanţă necunoscută
Inaugurarea programului de perfecţionare
LSI preocupat de soarta personalului nedidactic şi didactic auxiliar
Luna Martie dedicată Lunii Apelor Curate
Patru incendii într-o singură zi
Consilierul Chirilă vrea să stimuleze oamenii de afaceri
Ucrainenii îl omagiază pe Taras Şevcenco
Municipalitatea intră pe străzile neasfaltate
Externalizarea serviciului de ecarisaj o himeră
Încep pregătirile pentru Ziua Internaţională a Romilor
Bucecenii singurii interesaţi încă de termoficare
Voluntarul japonez părăseşte după doi ani Instituţia Prefectului
Lumea evreiască şi Israel
Mândrie veterinară
Horoscop
Comunicat de presă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog