Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14617
De la 07 Ianuarie 2003
113139361

Anul 2014 - an jubiliar pentru Clubul copiilor Dorohoi şi Asociaţia “Mugurelul”

  • 17 January 2014, 23:00
Clubul Copiilor Dorohoi, instituţie de învăţământ cu o bogată activitate în domeniul educaţiei nonformale, împreună cu Asociaţia “Mugurelul”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Primăria municipiului Dorohoi, organizează în acest an două mari evenimente culturale:
1. Concert aniversar al Orchestrei Mugurelul la 30 de ani de activitate neîntreruptă, organizat la sfârşitul lunii septembrie 2014. Orchestra de copii şi tineri “Mugurelul” a fost înfiinţată în anul 1984, de prof. Marcel Dupu, care a instruit şi coordonat numeroase generaţii de copii talentaţi în domeniul muzicii populare. Prin activitatea de performanţă desfăşurată în aceşti 30 de ani, orchestra “Mugurelul” formată din copii şi tineri poate fi considerată una dintre cele mai bune orchestre de muzică populară din România. Mărturie stau numeroasele premii şi trofee obţinute la concursurile naţionale şi internaţionale de profil. În cadrul evenimentului din septembrie, se va lansa şi „Monografia Orchestrei Mugurelul la a XXX-a aniversare”.
2. Festivalul Internaţional de muzică populară „Mugurelul”, ediţia a X-a, 21-22 iunie 2014. În luna iunie 2005, Clubul Copiilor Dorohoi, Asociaţia „Mugurelul”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Primăria municipiului Dorohoi au organizat prima ediţie a Festivalului de muzică populară „Mugurelul”. La fiecare ediţie au participat peste 600 de concurenţi din România, Republica Moldova, Ucraina şi Slovacia, în prezenţa a peste 5000 de spectatori. Inedit este faptul că Orchestra „Mugurelul” asigură acompaniamentul soliştilor individuali din diferite zone folclorice ale ţării.
Vă aşteptăm să vă alăturaţi Clubului Copiilor Dorohoi şi Asociaţiei „Mugurelul” la aniversarea folclorului autentic, aflat la loc de cinste printre marile valori culturale ale poporului român.
(Corespondenţă)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cu nevasta la vânătoare
Horoscopul zilei
DNA: Şef din Poliţia Buzău, cercetat după ce a ajutat un condamnat să iasă din arest pentru petreceri sau să meargă la frizer
Sesiunea specială a Bacalaureatului 2014 se va desfăşura în luna mai
O tânără a fost atacată de o haită de câini in faţa Universităţii de Vest
Meleşcanu se consideră disponibil pentru a candida la preşedinţia României
Să nu va fie teamă ca privatizam sistemul sanitar românesc
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 17.01.2014
Cetăţenia UE nu ar trebui să fie de vânzare la niciun preţ, spune PE
Protest la sediul B1 TV faţă de afirmaţiile lui Radu Banciu la adresa românilor basarabeni.
PSD se laudă că a cooptat 845 de membri PDL din SUA
PDL susţine c nu are filiale americane
Aproape 45% dintre români cred că regimul comunist a însemnat "un lucru bun pentru România"
Nicuşor Constantinescu nu poate părăsi ţara
Botoşani: Cum îşi bate joc ROMTELECOM de proprii abonaţi
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă