Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3956
De la 07 Ianuarie 2003
101951911

Anunţ cu privire a instaurarea scenariului roşu în comuna Mihai Eminescu

  • 5 November 2020, 15:47
Prin prezentul comunicat se atrage atenţia locuitorilor comunei Mihai Eminescu că în momentul de faţă coeficientul infectărilor cu COVID-19, raportat la 1.000 de locuitori, este de 2,82.
Dacă vom ajunge la un coeficient de 3 raportat la 1.000 de locuitori, comuna Mihai Eminecu va intra in SCENARIUL ROŞU, fapt ce înseamnă că Unităţile de învăţământ vor fi închise, urmând ca orele să se susţină on-line, restaurantele şi barurile îşi vor suspenda activitatea în interiorul acestora, fapt ce va afecta atât angajaţii cât şi venitul societatilor respective, iar purtatul măştii va deveni obligatoriu şi în spaţiile deschise.
Prin urmare, rugăm toţi cetăţenii să fie responsabili, să poarte mască în toate spaţiile publice, să folosească dezinfectant ori de câte ori ating suprafeţe comune ,să rămână acasă dacă au simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) și să sune la medicul de familie pentru a solicita sfaturi.
În perioada următoare, se vor desemna persoane din cadrul Comitetului de Situaţii de Urgenta al comunei Mihai Eminescu care vor urmări respectarea cu stricteţe a tuturor măsurilor de combatere a transmierii virusului SARS-COV-2 în comuna Mihai Eminescu, iar persoanele fizice precum si cele juridice care nu vor respecta măsurile de prevenire a răspândirii virusului, vor fi sancţionate în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
„Regina Minciunii” recidivează alunecând spre cultul personalităţii
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Olteanul şi lăcomia avocatului
Horoscopul săptămânii 2 – 8.11.2020
Huncă împarte pomeni electorale din banii celor ce muncesc
Ioan Rotundu
Între salvarea iluzorie a unor vieţi şi sacrificarea de generaţii
Ioan Rotundu
„Gustul maramureşului” descoperit în piaţa Sighetul Marmaţiei
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă