Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14011
De la 07 Ianuarie 2003
112835857

Ar putea fi şi David Kramer omul ruşilor?!

  • 27 May 2008, 23:00
In timp ce vice-ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova Valeriu Ostalep va efectua miercuri o vizita de lucru in Romania la invitatia MAE al Romaniei pentru a relua negocierile din 14-15 mai a.c., David Kramer, adjunctul asistentului secretarului de stat al SUA pe probleme ale democratiei si drepturilor omului, responsabil pentru relatia cu Rusia, Ucraina, Basarabia si Belarus, precum si pentru problemele de neproliferare regionala, a facut luni apel la Basarabia si Romania sa dea dovada de vointa politica si sa semneze tratatul de frontiera, informeaza Ziua, preluat de Romanian Global News.
"Oficiali din cele doua tari ne-au dat asigurari ca Tratatul privind frontiera de stat dintre Republica Moldova si Romania este finalizat in proportie de 95%. Dupa semnarea lui va deveni posibila si semnarea tratatului de baza intre Republica Moldova si Romania, ceea ce va permite ameliorarea relatiilor bilaterale. SUA considera ca bunele relatii dintre Chisinau si Bucuresti sunt in interesul ambelor parti", a opinat David Kramer in interviul mentionat. Inainte de a se alatura guvernului, David Kramer a fost director al Programului pentru Rusia si Eurasia, in cadrul Fundatiei Carnegie pentru Mentinerea Pacii Internationale precum si Director Adjunct al programului pentru Studii pentru Rusia si Eurasia, in cadrul Centrului pentru Studii Strategice si Internationale, la Washington. A obtinut un master in Studii Sovietice la Universitatea Harvard, dupa ce a luat licenta in Studii Sovietice si Politice la Universitatea Tufts.
Trecutul lui Kramer se aseamana izbitor de mult cu trecutul altor inalti oficiali americani care in timp s-au dovedit (cati ori fi inca nedovediti!) a fi spioni rusi. Interventia sa, care se pare nu are girul Departamanentului de Stat, nu face decat sa puna parafa americana pe tratatul Ribbentrop- Molotov si pe consecintele acestuia. La fel si pe mormantul milioanelor de victime cauzate de acest tratat criminal.
O tara normala si care se respecta ar cere imediat explicatii de la Washingtor referitor la jocurile lui Kramer. Asa ar fi normal sa faca si Romania. Si asta prin cea mai autorizata voce pe relatia trans-atlantica, adica a Presedintelui. Cei care se considera cu adevarat aliati si nu unul sluga si altul stapan se consulta inainte de a da drumul la ineptii de tipul celei enuntate de Kramer. Mai ales atunci cand aceste ineptii ajuta neprietenii unuia dintre aliati. (Romanien Global News)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXIII)
(Ioan Rotundu)
Ministrul Nicolaescu a fost generos în laude
Cum au fost lecuiţi de grevă distribuitorii de medicamente
A rezistat ispitei banului
Ioan Rotundu
Pe amatorii dornici de extinderi ilegale îi paşte închisoarea
Numele revoluţionarilor care vor primi hectarul de teren
Centrul de Agrement de la Cornişa va fi gata peste doi ani
WC –uri ecologice pentru uz public
În trei zile Bulevard „Eminescu” va fi redat circulaţiei
Este drăguţă, are 30 de ani şi vă face o invitaţie
Ţărăniştii vă invită la vot
Program Tele'M Botoşani miercuri, 28 mai
Are o maşină care seamănă cu Speedy Gonzales
Bestiarul extremiştilor europeni
40.000 de euro pentru un forum inutil
Horoscop
Logică avocăţească
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă