Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7792 lei
1 USD = 4.2976 lei


Număr accesări
Astăzi:
10327
De la 07 Ianuarie 2003
73233893

Ardei umpluţi în bulion

  • 23 October 2009, 23:00
Ingrediente: 3 kg ardei gras, 500 ml suc de rosii, 500 ml apa, frunze de telina, patrunjel, sare.

Mod de preparare: Ardeii se spala si se curata de seminte si de lamele din interior. Se oparesc in 500 ml apa fiarta putin sarata 1 - 2 minute, se scot cu palete si se pun la scurs pe un platou. Este important timpul cat stau la oparit pentru a nu se inmuia.
Separat, se amesteca in parti egale sos de rosii si apa in care au fiert ardeii, se fierbe 5 minute, se ia de pe foc si se adauga frunzele de patrunjel si telina taiata marunt. Ardeii se aseaza in borcane de marime potrivita, usor sa nu se crape.
Se toarna deasupra sosul de rosii astfel incat sa nu ramana goluri de aer intre ardei. Se capseaza si se sterilizeaza pe bain-marie 30 de minute, dupa care se acopera vasul in care s-a facut operatiunea si se lasa pana a doua zi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Rusia, o imensă piaţă de desfacere pe care România a pierdut-o
Chişinăul vrea parteneriat strategic cu SUA , România, Ucraina .. dar şi cu Rusia
Americanii, despre R. Moldova, la Bucuresti
Bogat şi sărac: Se rupe PCRM?
S-a sfinţit nouă biserică românească din Pasat, ţinutul Herţa
Tristeţe în comunitatea românilor din Ungaria
profesorul Mihai Cozma a încetat din viaţă
Protocol pentru asistenţă juridică gratuită în Italia pentru români
Românii din Canada l-au primit pe românul basarabean, Vasile Şoimaru
Simona Jumară, patroană de restaurant
Secretara Florica face baie şefului
Horoscop
Beţiv vertical
Un poliţist vrea să se îmbogăţească pe seama banului public
Premiul de excelenţă pentru activitatea prefectului Cristian Roman
De luni, botoşănenii vor putea ridica zahărul şi făina
Centrale termice de la primărie pentru nevoiaşi
Program TELE'M Botoşani, sâmbătă
După ziar, şi-a cumpărat televiziune
Desemnarea directorilor de şcoli rămâne încurcată
Spitalul judeţean şi-a îndeplinit şi depăşit planul la internări
DSP-ul va verifica unităţile şi camerele de primirea urgenţelor
Povestea ţăranului român autentic spusă la Truşeşti
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă