Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Decese
Religie
Pamflet
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22171
De la 07 Ianuarie 2003
122882238

Are paşaport pentru ”Divertis – Land of Jokes”

  • 20 September 2009, 23:00
Din această toamnă Ela Prodan a primit viza pentru cea mai veselă ţară din regatul Pro Tv: din 4 octombrie, în fiecare duminică seara, alături de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Cristian Greţcu, Doru Pârcălabu, Ioan Gyuri Pascu şi alţi actori, Ela va aduce pe micul ecran personaje feminine pline de umor în show-ul ”Divertis – Land of Jokes”. ”Pentru mine este extraordinar tot ce se întâmplă”, mărturiseşte Ela. ”M-am bucurat foarte mult când am primit vestea că, după mai multe probe, am fost acceptată să joc alături de cei din Divertis. Este o mare onoare pentru mine. Simt că am intrat într-o altă etapă, în care voi avea ocazia să arăt că pot aduce la lumină personaje cât mai variate”, recunoaşte ea.
Despre ce personaje este vorba? ”Multe şi foarte diferite între ele”, dezvăluie Ela. Cunoscută telespectatorilor Pro Tv din serialele de comedie ”Arestat la domiciliu” şi ”Anticamera”, Ela se pregăteşte acum pentru multe personaje care vor stârni hohote de râs. ”Vor fi personaje de pe scena politică şi nu numai, de la românce până la unguroaice, de la personaje istorice până la figuri actuale. Este un proiect foarte diferit de tot ce am mai făcut eu. Dacă până acum am interpretat în diverse producţii Pro Tv câte un singur personaj, care se schimba în funcţie de situaţie, acum pot intra în pielea a două sau chiar trei personaje într-o singură zi. Ceea ce este extraordinar.”
Şi pentru că filmările pentru ”Divertis – Land of Jokes” au început, Ela Prodan avut deja ocazia să îi vadă pe Divertişi ”în acţiune”. Proaspăt sosită în această gaşcă, Ela povesteşte că a aşteptat cu mare nerăbdare primele minute de filmare alături de actorii pe care i-a urmărit şi admirat atâţia ani: ”Toţi ai mei sunt fani Divertis, aşa că vă daţi seama ce ”isterie” generală a fost în familia mea când le-am dat vestea cea mare. Iar eu sunt foarte mândră că mi s-a dat şansa de a lucra cu oameni extraordinari, cu actori desăvârşiţi. Încă de la primele cadre pe care le-am filmat împreună mi-am dat seama cât de multe am de invăţat de la ei, dar şi că renumele de care se bucură este unul meritat pe deplin şi câştigat în mulţi ani de muncă serioasă”, a încheiat ea. (Camelia Cavadaia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi reforma în îngropăciune
Cum sunt politicienii români
Horoscop
Primarul Flutur în conflict cu ţiganii
Ţâbu a prins-o pe Florica cu...
Dumnezeu să-l odihnească pe Dan!
Scrisoare deschisă către membrii şi electoratul PSD
N-a „muşcat”, nu-l apără nimeni!
Botoşaniul reprezentat de trei copii la „Eurovision Junior”
„Săptămâna prevenirii criminalităţii”
Cine minte, generala Macovei sau profesoara Andrici?
Teribilism pe două roţi
Acţiunea „Tunetul” la Botoşani
Biserica parohiei Nicolae Bălcescu, resfinţită după 100 de ani
Îşi caută soţie, dar are anumite pretenţii!
S-a stopat vânzarea spaţiilor către medicii de familie
Elevii de şcoală n-au voie să se îmbolnăvească de gripa porcină
ei se pot îmbolnăvi, dar numai după 1 decembrie
AJOFM s-a mutat în casă nouă
Înainte de a deveni profesor, trebuie să fie ucenic
Să-i fie groparul?
Ioan Rotundu
Cum strâng şpaga comisarii financiari!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog