Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1836
De la 07 Ianuarie 2003
122887485

Arestaţi la domiciliu

  • 22 July 2008, 23:00
Sunt tineri, frumoşi, talentaţi şi colegi pe platourile de filmare ale serialului de comedie “Arestat la domiciliu”, difuzat de Pro Tv în fiecare seară de luni pînă joi, de la ora 22.30! Andreea Apetre, Costin Cambir, Ela Prodan şi Florentina Năstase mai au totuşi ceva în comun: cu toţii au susţinut vara aceasta examenul de licenţă. Ela Prodan a susţinut examenul de absolvire a Facultăţii de Comunnicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA într-o zi norocoasă: joi, 25 iunie. Subiectul ales, “Tendenţiozitatea manipulării prin presă”, i-a purtat de asemenea noroc pentru că frumoasa blondă care o interpretează pe Emanuela din “Arestat la domiciliu” s-a regăsit după cîteva zile pe lista celor promovaţi. “Manipularea este un fenomen în jurul căruia încă se mai nasc teorii, este un subiect de actualitate pentru întreaga societate. Foarte interesant din punctul meu de vedere”, povesteşte absolventa.
Chiar dacă Turandot, rolul pe l-a interpretat la examenul de absolvire a UNATC, nu prea i se potriveşte, Andreea Apetre a trecut de focurile examenului de licenţă cu 10 pe linie. Interpreta Ralucăi din serialul “Arestat la domiciliu” a luat 10 la proba scrisă, 10 la Istoria Teatrului Universal şi Romanesc şi 10 la examenul de Actorie. “Rolul nu mi s-a părut că mi se potriveşte pentru că eu am jucat Turandot, o prinţesă care le spune ghicitori celor care vin să-i ceară mîna, iar dacă aceştia nu ştiu răspunsul le taie capul”, spune actriţa. Cu zîmbetul pe buze, Andreea îşi aminteşte de o întîmplare amuzantă din timpul facultăţii: “|nainte de un examen, cineva spălase pe jos tocmai înainte să urc pe scenă. Eu intrasem foarte în vervă, dar am alunecat pînă am intrat sub un practicabil şi m-am udat complet pe haine”, se amuză ea.
Florentina Năstase a avut parte de un examen de absolvire plin de peripeţii. ”Luni am venit la Bucuresti cu avionul la filmari, apoi am fugit la Cluj cu trenul si cu autocarul. Marti eram la examen, apoi miercuri dimineata eram pe drum, caci aveam filmare la 15.30. Am aflat rezultatul decat joi, cand eram deja preocupata cu texte si secvente”, povesteşte interpreta Martinei din ”Arestat la domiciliu.
Costin Cambir, interpretul tocilarului din acelaşi serial, va avea două licenţe la două facultăţi cu acelaşi profil. El a terminat anul acesta Facultatea Spiru Haret, secţia Actorie, şi trece în ultimul an la UNATC. “Mi-am ales ca temă a lucrării de licenţă de anul acesta , din piesa Pescarusul. Am interpretat acest rol atat la Spiru Haret, Actul I al piesei, cat si la UNATC, Actul IV”, povesteşte el. Costin nu şi-a neglijat totuşi planurile de vacanţă. “Voi pleca intr-un workshop de chitara la Poiana Tapului, organizat de maestrul Adi Manolovici la inceputul lunii august datorita locului III obtinut la concursul de chitara electrica "Nationala de Rock". In septembrie reincep cursurile si repetitiile in cadrul UNATC pentru ultimul an de studiu, căci nu am terminat încă "scoala", mai spune el. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ministrul italian de interne vrea expulzări în 48 de ore fără acordul judecătorilor
Vizita Ambasadorului României în Canada la românii din Saskatchewan
Trei români au fost primiţi de către ministrul de interne al Italiei
Modalităţi de obţinere a cetăţeniei italiene
Noi controale pe capul medicilor de familie
Şmecheriile practicate de patroni cu salariaţii angajaţi pe subvenţie
Program Tele'M Botoşani miercuri, 23 iulie
Îşi motivează absenţele de la lucru cu certificate medicale îndoielnice
Logică de profesoară blondă
Horoscop
Italia oferă salarii mari pentru o anumită profesie
Drame HIV/SIDA ştiute doar de medici
Despre onorarea reţetelor compensate Oprişanu are părerea sa
Comentariul comentariilor (CLI)
(Ioan Rotundu)
Vrerea lui Ţâbuleac nu este şi cea a consilierilor judeţeni
noul preşedinte vrea să aibă la dispoziţie cinci consilieri personali
Deşi Drăguş se crede profesor, Ţurcanu şi Conţac nu vor să-i fie elevi
A investit aproximativ 60.000 lei în şantierul arheologic de la Vorniceni
piese de ceramică de acum 5 – 6 mii de ani, descoperite la Vorniceni, vor fi expuse la Vatican şi în Polonia
Guvernanţii îşi aduc aminte de săracii Botoşanilor
Rapsozii Botoşanilor vor urca pe scena Festivalul „Cerbul de Aur”
Vor şti poliţiştii să utilizeze calculatorul, sau îl vor lăsa în cutie?
Gheorghe Sorescu trece azi prin proba de foc
S-a săturat de incompetenţii de la CAS
Porcăieli ca la uşa cortului
Ioan Rotundu
Anunţ important!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog