Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15116
De la 07 Ianuarie 2003
114943697

Asociaţia Revoluţionară „22-25 Decembrie 1989” Botoşani are o nouă structură de conducere

  • 5 October 2014, 23:00
Miercuri, 1 octombrie 2014, la sediul Asociaţiei Revoluţionare „22-25 Decembrie 1989” Botoşani, a avut loc Adunarea Generală de (re)alegere a structurii de conducere, organizată odată la patru ani. În prezenţa celor 51 de membri afiliaţi, domiciliaţi în Botoşani, Dorohoi, Flămânzi şi Lunca, s-a ales, în urma procedurilor statutare, o nouă conducere, având următoarea componenţă: CONDUCEREA ASOCIAŢIEI: preşedinte, ing. Vasile Halasanu, prim-vicepreşedinte: asistent medical Corneluş Hemcinschi, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt: prof. George Avăcăriţei, secretar-trezorier: Puiu Neacşu.
CONSILIUL DIRECTOR: dr. Marius-Nicolae Bogdan, col. (r) Nicolae Ciobanu, prof. Tudor maxim, sing. Romeo Constantin Mihalache, Ştefan Sârghia. MEMBRI SUPLEANŢI: Dragoş Agavriloaiei, Ioan Apaţie. COMISIA DE CENZORI: preşedinte: col. (r) Bernand Chiricheş, prof. Viorel Maxim, Doinel Roşca.
Reales în Consiliul Director, dr. Marius-Nicolae Bogdan, consilier Judeţean PNŢCD, a subliniat că „alegerile din acest an sunt marcate de importanţa împlinirii unui sfert de secol de la Revoluţia Română din Decembrie 1989, fapt care a creat o stare deosebită în rândurile celor prezenţi. Scopul noii conduceri este acela de a păstra în permanenţă legătura cu celelalte Asociaţii Revoluţionare din ţară, militând continuu pentru înfăptuire idealurilor Revoluţiei – şi după 25 de ani – şi pentru contactul permanent cu autorităţilor guvernamentale, indiferent de culoare lor politică, în sensul celor anterioare”. Sublinierea finală nu este întâmplătoare, într-adevăr, din asociaţia botoşăneană făcând parte membri şi simpatizanţi ai tuturor partidelor active pe plan judeţean (PSD, PDL, PNL, PNŢCD, PER şi PRM).
„Pe plan local, membrii asociaţiei se vor implica, în continuare, în rezolvarea problemelor cetăţeneşti şi ale comunităţii locale precum şi, dat fiind anul aniversar, în organizarea unor manifestări care, în luna decembrie, vor marca cei 25 de ani trecuţi de la Revoluţie”, ne-a mai spus dr. Bogdan.
În cadrul acestor manifestări, va fi lansat, mai întâi în comunele Copălău, Frumuşica şi Prăjeni, ulterior în Flămânzi şi-n final la Botoşani, volumul „Arhivele urbei, vol. 3 – Revoluţie sau impostură”, scris de ziaristul şi publicistul Gabi Gomboş, material care va aduce în faţa cititorilor zeci de personaje locale care au participat la aceste evenimente, atât în Flămânzi cât şi în ţară.
(Corespondenta)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Alegerea ardeleanului
Zacusca de ciuperci
Rusia va redeschide o statie radar de avertizare antiracheta in Crimeea
Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft
Basescu nu mai are informatii serioase
Flota rusa de la Marea Neagra va primi sase submarine pana la finalul lui 2016
Botoşani: Festivalul sporturilor tradiţionale
Pagubă-n ciuperci, impostoareo!
Ioan Rotundu
BJ Botoşani: Curs de Calculatoare şi Internet pentru Seniori
Acțiune la padocuri a membrilor PMP
Cătălin Flutur: Este viață și după alegeri
Modern Calor Botoşani: Anunţ furnizare căldură
Botoşani: Distracţii în miez de noapte sub protecţia poliţiei
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă