Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4086
De la 07 Ianuarie 2003
106252458

Astăzi, Poliţia de proximitate se va întâlni cu elevii

  • 31 May 2007, 23:00
Poliţia de proximitate desfăşoară în aceste zile o serie de acţiuni şi de întâlniri cu elevii unităţilor de învăţământ botoşănene. În cursul zilei de ieri, 31 mai, începând cu orele 11.00, la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” poliţia de proximitate a organizat o întâlnire cu elevii claselor a IV-a. În cadrul întâlnirii au fost prezentate modalităţi de prevenire a implicării minorilor în fapte antisociale. În acelaşi timp au fost distribuite materiale preventiv-educative. Astăzi, 1 iulie, începând cu orele 09.00, la Şcoala nr. 17 se va organiza o altă întâlnire cu elevii claselor a VIII-a. În cadrul întâlnirii vor fi prezentate filme educativ-preventive pe problematica violenţei şi a consumului de băuturi alcoolice. Participanţii la activitate urmând să distribuie elevilor din celelalte clase materiale educativ- preventive.
Tot la Şcoala nr.17 elevii din clasele I-IV vor participa la un concurs de desene pe asfalt pe teme rutiere. „Începând cu orele 14.30 Asociaţia Sarepta Dorohoi şi Iaşi împreună cu poliţiştii de proximitate din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani vor desfăşura la sediul Asociaţiei din Dorohoi un program de activităţi în cadrul căruia va fi vizionat filmul tematic „Omul de lângă noi”. Se va organiza un concurs cu premii pe baza celor vizionate în filmul documentar, Premianţii vor participa la acţiuni de patrulare cu maşinile de intervenţie ale poliţiei”, a specificat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.
Activităţile vor continua şi în cursul zilei de sâmbătă, 2 iuie. La orele 09.00 va începe concursul judeţean „Educaţie rutieră-educaţie pentru viaţă”. Concursul este organizat de IPJ Botoşani în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi ACR Botoşani. Echipajul câştigător pe judeţ va participa la faza naţională a concursului. Tot sâmbătă, începând cu orele 10.00, Primăria Botoşani împreună cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi şi Poliţia de proximitate organizează la Baza Sportivă Dinamo „Cupa 1 Iunie la fotbal” clase primare mixt şi clase gimnaziale mixt. În situaţia în care condiţiile meteo nu vor permite desfăşurarea concursului pe terenul Bazei Sportive Dinamo, activităţile vor avea loc la sala de sport a Şcolii Generale nr. 17 Botoşani. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Memorialul Ipoteşti îşi îndreaptă atenţia spre copii
Părinţii sunt cei care încurcă înscrierile la grădiniţe
OJPC nu i-a iertat pe vânzătorii de jucării indisciplinaţi
Taximetrist fricos şi fără imaginaţie
Doi tineri, ce s-au crezut şmecheri, au sfârşit prost
Anunţ
Anunţ "Vasilache"
Comentariu la comentarii (CX)
Scoici cu vin alb
Nedumerirea lui Ion
Horoscop
Citate şi cugetări din Spania
Vă interesează un GPL?
Bordeianu a scăpat de-o belea românească, pentru a da peste una nemţească
Plan de măsuri pentru diminuarea efectelor secetei
100 de pistoale şi muniţie reală pentru poliţiştii comunitari
Nou regulament pentru cei ce ocupă spaţiul public
Municipalitatea scoate la licitaţie studiul de optimizare a circulaţiei
S-a dat startul la distracţie
Direcţia de Cultură sprijină Reţeaua Tinerilor Rromi
Corlătenii îmbracă straie de sărbătoare
În aşteptarea primului Congres al Forului Democrat al Românilor din Moldova
Autospeciala Penitenciarului s-a oprit într-un gard din Truşeşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă