Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2986
De la 07 Ianuarie 2003
123136726
pnl

Au furat o ţară, vor să fure şi ce-a mai rămas prin judeţ

  • Ioan Rotundu
  • 15 May 2016, 23:00
PSD Botoşani şi-a ales drept slogan pentru a obţine voturi la Consiliul judeţean „PSD conduce bine. Am guvernat o ţară, putem guverna un judeţ!” Sloganul întăreşte imaginea PSD-ului de partid corupt şi mincinos. PSD-ul n-a condus bine ţara, a furat bine averea ţării. Cum putea conduce bine ţara un Guvern precum cel al lui Ponta format din miniştri infractori, incompatibili, corupţi şi mai ales plagiatori. Guvernul Ponta a intrat în istorie ca fiind singurul din care miniştrii au plecat din biroul ministerial direct la puşcărie.
Nici un guvern postdecembrist n-a avut atâţia miniştri cercetaţi penal pentru acte de corupţie, inclusiv premierul lui, respectiv social-democratul Victor Ponta. Cum ar fi putut conduce bine ţara un partid a cărui preşedinţi au ajuns infractori şi chiar după gratii. Preşedinţii PSD-ului, începând cu criminalul Ion Iliescu, continuând cu puşcăriaşul Adrian Năstase urmat de suspectul Mircea Geoană, succedat de infractorul Victor Ponta şi mai nou de condamnatul Liviu Dragnea, s-au dovedit a fi toţi nu numai implicaţi în acte criminale şi de corupţie dar s-au şi înconjurat de astfel de politicieni.
Vreme de patru ani, Guvernul Ponta a jefuit ţara, doi ani alături de corupţii din PNL care acum cu neruşinare declară că luptă împotriva corupţiei. În tot acest interval de timp România a avut blocate fondurile europene din cauza fraudării lor, a avut blocate investiţiile, s-a furat pe rupte la autostrăzi sub protecţia ministrului Dan Şova, s-au măsluit fonduri guvernamentale dirijate de Liviu Dragnea către primarii PSD din ţară.
Să ne sp0ună liderii PSD Botoşani cum a cheltuit primarul de la Dimăcheni cele 60 miliarde lei făcute cadou de premierul Ponta pentru cea mai mică comună din judeţ din toate punctele de vedere: suprafaţă, număr de locuitori, dezvoltare economică etc. şi cât a fost paraua îndărăt care s-a întors la Dragnea, via un parlamentar PSD de Botoşani.?
După ce a jefuit o ţară, acum liderii PSD, în frunte cu tăcutul Don Juan, alias Costică Macaleţi vor să părăduiască şi judeţul, ce-a mai rămas nefurat din mandatul lui Adrian Năstase, adică 2000 – 2004. Le amintesc botoşănenilor că cele două fabrici de zahăr din judeţ au fost jefuite de cei care au condus PSD Botoşani în frunte cu fostul preşedinte şi senator Gheorghe Marcu.
Le amintesc că Popa de la FPS şi Marcu de la FPP, ambii lideri marcanţi ai PSD la acea vreme, au vândut fabricile din zona industrială unor afacerişti de prin Bucureşti şi Oradea, fabrici care au fost închise şi lichidate. Sunt multe alte fapte de jaf din vremurile apuse când PSD conducea ţara sub sigla PDSR care ar putea fi amintite.
În momentul de faţă, prin judeţul Botoşani nu mai poate fi furat nimic din patrimoniul statului că a fost furat integral de către înaintaţii actualilor lideri ai PSD. În schimb, se poate fura cu largheţe din bugetul judeţului. Acestui buget i-au pus gând de corupţie cei din PSD Botoşani care vor să-l conducă câştigând alegerile prin fraudă morală, adică minţind cu neruşinare că au condus bine o ţară şi pot conduce bine şi un judeţ.
Sper ca botoşănenii să ţină minte cele scrise în acest comentariu atunci când vor merge la vot în 5 iunie nu vor da votul celor care au jefuit ţara şi poftesc acum să jefuiască şi bugetul judeţului. Recomand cetăţenilor de bună credinţă şi cărora le pasă de soarta judeţului nostru pentru următorii patru ani să voteze pe oricine crede numai să nu dea judeţul pe mâna jefuitorilor care susţin că ne vor binele dar ne vor oferi răul, binele fiind privilegiul lor bine ascuns sub dorinţa de a acapara puterea. Să ne mobilizăm în faţa asaltului mediatic dat asupra noastră de către corupţii din PSD şi să ne apărăm viitorul copiilor pentru următorii patru ani.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Întrebare vitală
Horoscopul zilei de 16.05.2016
Prognoza meteo pentru luni si marti
Control la nivel national pentru a vedea cat de prezenta este bacteria E. coli in carnea si lactatele cumparate de romani
Ministru al sanatatii din Australia, deschis la ideea interzicerii fumatului pentru cei nascuti dupa 2001
Reactia unei mega retele fast-food dupa marirea salariului minim:
In peste 6.000 de restaurante vor fi puse automate pentru autoservire
Ucraina a castigat Eurovisionul cu cantecul ce a iritat Rusia
Seful Fiscului spune ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului in Dosarul ICA si ca "noi valorificam,
ANAF nu e administrator de imobile"
Impostura şi ipocrizia, valorile morale promovate de PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Cu buricul gol în aşteptarea Lumii lu’ Rotundu
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Un ţărînist la Primăria Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog