Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21888
De la 07 Ianuarie 2003
122881955

Au legalizat mita şi prostituţia electorală

  • 31 May 2009, 23:00
Prezent sâmbătă la Botoşani, vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban a criticat aspru tombola organizată de pedelişti, apreciind că aceasta nu este decât o modalitate de a cumpăra voturile electoratului. Din punctul său de vedere, Guvernul Băsescu – Geoană a legalizat mita şi prostituţia electorală prin loteria instituită în vederea alegerilor europarlamentare.
„Este inadmisibil ca un partid de guvernământ şi acum văd că şi PSD a copiat PD-L să stimuleze prezenţa la vot prin astfel de cadouri electorale. Dacă îşi imaginează că o să obţină voturi păcălind oameni simpli cu iluzia câştigării unei Dacii la loteria alegerilor se înşeală amarnic. O Dacie nu ţine loc de subvenţiile în agricultură pe care nu le-au dat, de pensia minimă de 500 lei pe care au promis-o şi n+au dat-o, de creşterea cu 50% a pensiilor, a salariilor profesorilor, de anularea taxei auto, de cele 25.000 Euro promise de Geoană pentru fiecare român care se întoarce de la muncă din străinătate”, a subliniat Ludovic Orban, apreciind că purtarea guvernanţilor nu reprezintă altceva decât un nou exemplu de dispreţ faţă de populaţia României.
Situaţia în ţară este dezastruoasă şi aceasta nu este produsă de altceva decât de incapacitatea Guvernului de a găsi soluţii adecvate pentru problemele cu care se confruntă România. Răspunsul Guvernului la situaţia în care se zbat românii este, în opinia liberalului, batjocoritor. În loc să majoreze salariile profesorilor, să plătească subvenţiile către agricultori, aruncă banii în alte direcţii.
„Ce face Guvernul? Îi dă bani lui Elena Udrea să se fandosească pe la târgurile internaţionale şi să toace bani pe tichete de vacanţă cu care românii nu au ce să facă fiindcă nici măcar nu au un loc de muncă de unde să le primească. Asta este bătaia de joc a Guvernului Băsescu – Geoană de cetăţenii României. Aceşti nesimţiţi, aceşti farisei, aceşti derbedei politici care îşi imaginează că România este populată de proşti şi naivi speră să câştige din nou alegerile. Speranţa noastră este că românii o să le tragă o palmă peste faţă acestor mincinoşi neruşinaţi şi la alegerile europarlamentare şi la cele prezidenţiale”, a mai adăugat Ludovic Orban. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Viitoarea mămică Andreea Marinescu, vacanţă pe trotinetă în Munchen
Despre o posibila relaţie între Rona Hartner si Emil Constantinescu
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 1 Iunie
Horoscop
Medalie de aur: plăcinte/clătite cu brânză şi cremă de smântână
Aventura amoroasă a moşului
Actualul şef al Culturii nu se lasă descurajat că va fi schimbat din funcţie
Liberalii critică Guvernul că a lăsat de izbelişte investiţiile
Nouă conducere peremistă la municipiul Botoşani
Poliţiştii botoşăneni au executat noi controale în miez de noapte
Comentariul comentariilor LXXXVII
(Ioan Rotundu)
Cum se va vota la europarlamentare
Ioan Rotundu
Ziua Mondială Fără Tutun a fost marcată şi la Botoşani
Numărul şomerilor creşte alarmant
Astăzi va fi instalată la DSP noua echipă de conducere
Marş împotriva violenţei faţă de copii
Programul zilelor Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Botoşani, 1 - 6 iunie 2009
Minciunile şi neadevărurile politicienilor
Traian Băsescu, Theodor Stolojan, Emil Boc, Videanu, Radu Berceanu, Vasile Blaga, C.P.Tăriceanu, Mugur Isărescu şi alţiiCu privire la elementele şi fenomenele de criz㠖 înainte de criza mondială
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog