Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Pamflet
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11713
De la 07 Ianuarie 2003
92721740

Au părăsit terenul de frica adversarilor de la “Flacăra Flămânzi”

  • 22 March 2009, 23:00
Duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Flămânzi s-a desfăşurat ce-a de-a doua etapă – prima pe teren propriu – din returul Campionatului Judeţean de Fotbal (Liga a V-a). Aşa cum anticipam, fotbaliştii de la “Flacăra Flămânzi”, motivaţi de prima apariţie din acest an în faţa propriilor suporteri, au administrat o severă înfrângere adversarilor de la „Gloria” Todireni care, în minutul 65, la scorul de 4-0, au părăsit terenul de joc „pentru a nu lua 8 goluri”.
Meciul, desfăşurat pe o vreme ideală pentru fotbal şi urmărit de circa 150 de spectatori, a avut un singur sens de joc, băieţii noştri atacând practic tot timpul. După ratarea câtorva faze care ar fi putut modifica şi mai repede tabela de scor, trăsnetul s-a prăbuşit asupra adversarilor care, în doar 14 minute, au primit 3 goluri.
Primul a fost marcat în minutul 30 de atacantul Marian Todirenchi, după o pătrundere explozivă, cu un şut tras dintr-o bucată, de la 16 metri. Pentru a nu rămâne mai prejos, Petru Maxim, cel de-al doilea atacant de la “Flacăra” a modificat, peste numai 3 minute tabela, cu un şut la fel de periculos, deviat de un adversar direct în poartă. Cel mai spectaculos gol al meciului a fost însă cel înscris, în minutul 44, de mijlocaşul Ciprian Rebenciuc, printr-un voleu imparabil tras de la 35 de metri.
În fine, 11 minute mai târziu, după executarea unui corner, mijlocaşul Constantin Ivasuc a introdus, cu călcâiul, mingea în poarta adversarilor, stabilind scorul final, de 4-0, pentru “Flacăra Flămânzi”. Supuşi unui tir continuu de atacuri, fotbaliştii de la „Gloria” Todireni au părăsit în minutul 65 terenul de joc. În general s-a jucat curat şi în spiritul regulamentului, brigada de arbitraj alcătuită din centralul Andrei Buldum şi din asistenţii Radu Creţu şi Andrei Bălăşanu nesemnalând alte probleme deosebite.
Etapa viitoare, echipa “Flacăra Flămânzi” joacă în deplasare, la Tocileni, iar cuvântul de ordine este unul singur: victoria! Antrenorul Aurel Slobodeanu a aliniat următoarea echipă: Vlăduţ Prodan (portar), Iulian Cazacu, Ioan Călin, Ionuţ Dumitru, Vasile Mitac (fundaşi), Mihai Dobinciuc, Constantin Ivasuc, Daniel Todirenchi, Ciprian Rebenciuc (mijlocaşi), Petru Maxim şi Marian Todirenchi (atacanţi). (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Jaf armat soldat cu… sex oral
Horoscop
Mâna scurtă a lui Ţâbuleac
Dacă-l angajaţi, se va ţine de fusta nevestei
La Flămânzi, grădiniţa nu va fi desfiinţată
Receptiv la ideea reabilitării DE58 pe raza oraşului Flămânzi
Heirupism de primăvară
Bugetul municipiului Botoşani intră la aprobare
2 milioane euro puşi la bătaie pentru situaţiile de urgenţă din Botoşani
Nu-s bani pentru Apa Grup!
Dosar penal pentru un botoşănean amator de dulciuri
Comunicat Vivat Veselia
Primăria Botoşani se gândeşte să emită obligaţiuni, pentru a face rost de bani
Crap la tavă
Românul şi exploziile
Huţuleac revine în forţă
Elevi de şcoală care suferă de pe urme promisiunilor electorale
Pensionările anticipate vor fi penalizate
Bătăuşii ajunşi la Urgenţă consumă fonduri importante
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă