Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Învăţământ
Sănătate
Horoscop
Decese
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23645
De la 07 Ianuarie 2003
113028142

Autorităţile şi-au dat votul fiecare cu câte o speranţă

  • 30 November 2008, 23:00
Candidaţii şi autorităţile locale şi-au exercitat ieri dreptul la vot, fiecare pentru o anume cauză. Primarul Cătălin Flutur a votat pentru ca România să fie pe mâini bune. „Sunt convins ca România poate fi pe mâini bune numai cu PD-L la guvernare. Am votat pentru Dan Humelnicu şi Cătălin Buhăianu care au făcut o echipă extraordinară în această perioadă şi sunt convins că ne vor reprezenta cu cinste în Parlamentul României”, a precizat Flutur. Conservatorul Viorel Pană a votat cu încredere şi speranţă pentru ca planurile pe care le-a gândit împreună cu botoşănenii în această perioadă de timp să devină o realitate de care avem cu toţii nevoie. Social democratul, Liviu Conţac (foto) a spus doar: „Cel mai bun, astăzi va câştiga”.
Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a spus că la alegerile locale din vară, oamenii au ştiut foarte bine ceea ce au votat. „Oamenii din Botoşani au ştiut ceea ce îşi doresc şi ce viitor vor să aibă. Cred că acum în momentul alegerilor parlamentare, oamenii îşi doresc într-adevăr să fie o familie. O familie între preşedinţie, Guvern, Parlament şi administraţiile locale. Am votat PD-L pentru ca oamenii din Botoşani să trăiască mai bine, ca România să fie pe mâini bune”.
Prefectul Gheorghe Sorescu a votat pentru un nou Parlament. „Am votat pentru mai bine, pentru toţi românii şi să sperăm că votul uninominal de astăzi va crea o configuraţie în Parlament care în ultimă instanţă să facă ca noi românii să trăim mai bine şi să trecem cu bine peste ceea ce înseamnă criza economică pe care o parcurgem în acest moment”, a subliniat Sorescu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mesajul primarului Cătălin Mugurel Flutur către botoşăneni, cu prilejul Zilei Naţionale a României
Comentariul comentariilor (CCLIII)
(Ioan Rotundu)
Botoşănenii „prin viroage şi coclauri”, spre Marea Unire din 1918
Şi-au condus colegul pe ultimul drum
Botoşănenii, interesaţi de Secţia de Artă
Trei preşedinţi de secţii de votare înlocuiţi
Nemţii vor să pună la treabă vântul de la Bucecea
Fratele unui candidat a ajuns membru într-o comisie de votare
Horoscop
Medicii şi avocaţii, răii platnici la fondul de sănătate
Zile grele pentru patronul Debeli
Profesoara porcoasă la vorbă şi mânioasă în fapte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă