Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21379
De la 07 Ianuarie 2003
122881446

Autoturisme distruse în incendii

  • 3 September 2014, 23:00
Două autoturisme, unul parcat în gospodăria unui localnic din satul Brehuieşti, comuna Vlădeni, celălalt aflat în trafic, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, au fost distruse parţial în urma unor incendii izbucnite în ultimele 24 de ore. Solicitaţi să intervină, pompierii au reuşit să împiedice extinderea flăcărilor la autoturismele şi clădirile din vecinătate.
Au fost salvate bunuri materiale în valoare de cca. 50.000 de lei. Pagubele au fost estimate la aproximativ 20.000 de lei. În urma cercetărilor s-a stabilit că cele două incendii au avut surse de aprindere diferite.
Prima intervenţie a avut loc în satul Brehuieşti, comuna Vlădeni, unde un autoturism parcat într-o gospodărie ardea, existând riscul de propagare a flăcărilor la locuinţă. Incendiul a fost anunţat marţi seară, la 18.37. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul autoturismului. Intervenţia a durat mai puţin de jumătate de oră. Cauza probabilă o constituie folosirea intenţionată a sursei de aprindere.
Opt ore mai târziu, un alt botoşănean a solicitat ajutorul pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism care se deplasa pe Calea Naţională din municipiul Botoşani.
Ajunşi la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă, pompierii au reuşit să stingă incendiul, care se manifesta la partea din faţă a autoturismului, în mai puţin de 20 de minute. Au ars instalaţia electrică şi elementele combustibile de la compartimentul motor. Cel mai probabil, incendiul s-a produs ca urmare a unui arc electric.
Informare şi Relaţii Publice

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Doua posturi TV din Republica Moldova, preluate de un afacerist cu legaturi in Rusia
Patru nave NATO in Marea Neagra, in urmatoarele zile
Klaus Iohannis: Alesii care isi vor schimba partidul isi vor pierde mandatul
Istoria se intoarce si ne pune iar amnistia fiscala in brate
Prognoza meteo pentru joi si vineri
Romania, pe locul 59 in clasamentul competitivitatii economici
Moldova nu a primit inca niciun metru cub de gaze din Romania
chiar daca in urma cu o saptamana a fost inaugurata cu mare fast conducta Iasi-Ungheni
Mesajul preşedintelui Traian Băsescu către OMV
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Dorinţa negrului
Botoşani: Roma, comuna condusă de soţia primarului
Prefectul Macaleţ, mutul care gângureşte politic
Ioan Rotundu
Bani de colivă
Sfintire troita
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog