Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10519
De la 07 Ianuarie 2003
122896168

Averea Ralucăi Stâncescu pusă sub sechestru

  • Ioan Rotundu
  • 23 September 2018, 19:15
Suma cu care reclamantul Ioan Jijie ş.a. s-au constitut parte civilă în Dosarul nr. 657/193/2017 aflat pe rol la Curtea de Apel Tg. Mureş, în care fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani are calitate de inculpat alături de Bogdan Buliga – fost şef al Direcţiei Generale Antifraudă, Constantin Batc㠖 agent de poliţie judiciară, ambii din cadrul IJP Botoşani şi interlopul Cătălin Stavără, amantul Ralucăi, este de 50 mii euro,m adică peste 230 mii lei.
În şedinţa din 20 august a.c., la cererea părţilor civile, judecătorii au admis aplicarea de măsuri asiguratorii asupra bunurilor inculpaţilor prin sechestrarea acestora pentru a se preveni o eventuală înstrăinare a lor până la soluţionarea definitivă a dosarului.
Au fost împuterniciţi cei din Camera Executorilor Judecătoreşti Suceava ca printr-un executor de circumscripţie să fie aplicat sechestrul pe bunurile inculpatei Raluca Stâncescu şi a amantului său, inculpatul Cătălin Stavără. Nu s-a admis sechestrarea bunurilor personale ale comisarului şef Bogdan Buliga.
Deja sunt voci care susţin că aplicarea măsurilor asiguratorii au venit prea târziu pentru că Raluca Stâncescu ar fi rămas fără bunuri personale. Imobilul din strada Puşkin din Botoşani şi casa de vacanţă de la Pojorâta – Suceava nu-i aparţin iar conturile bancare deschise pe numele său lichidate. În ce-l priveşte pe Cătălin Stavără, acesta nu are avere personală.
Spun cei avizaţi că instituirea măsurilor asiguratorii trebuia luată de procurorii DNA Suceava din momentul în care au avut dovezi de vinovăţie a inculpaţilor. Măsura luată acum de către judecătorii Curţii de Apel Tg. Mureş pare a fi venit prea târziu.
Următorul termen de judecată s-a stabilit pentru ziua de 5 octombrie a.c. pentru administrarea probaţiunii încuviinţate.
Reamintesc că Raluca Stâncescu a încercat recent să intre în avocatură dar la examenul dat n-a reuşit decât nota 5,4, nota de admitere în Baroul de Avocaţi foind de minim 7.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
FABULA (unui bărbat inteligent)
Horoscopul săptămânii 24 – 30.septembrie 2018
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 21.09.2018
Lumea lu' Rotundu: Comoara dispărută
Gura păcătosului Băsescu adevăr rosteşte
Ioan Rotundu
Întâmpinăm Centenarul Unirii îmbrăcaţi în haine zdrenţuite
Ioan Rotundu
Treziţi-l pe Budăi! Omul aiurează rău de tot
Ioan Rotundu
George Enescu: Drama bătrânei Dumitraş cu final fericit
Ioan Rotundu
Procurorul Chihaia avuzat de dispariţiaunor documente din dosar
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 28.09.2018
LLumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Dersca
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog