Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21244
De la 07 Ianuarie 2003
93809439

Avrămeni: Finul îşi reclamă la presă naşul primar

  • Ioan Rotundu
  • 29 May 2016, 23:00
Mihail Troieţchi locuieşte în Avrămeni într-un apartament de la blocuri. Omul pare a fi un veşnic nemulţumit şi permanent într-un conflict cu toţi cei din preajmă, cei mai „binecuvântaţi” de nemulţumirile sale fiind vecinii de la bloc.
Zilele trecute. Troieţchi s-a prezentat la sediul PNL din Botoşani să-l reclame pe primarul comunei, Ioan Bucătaru, că a împărţit abuziv imaşul comunal şi a creat multe şi grave nedreptăţi în rândul crescătorilor de animale.
De la PNL am fost contactat şi informat că sunt solicitat cu Lumea lu’ Rotundu pentru a filma un reportaj la Avrămeni legat de modul în care este administrat imaşul comunal. Aşa am ajuns să iau contact telefonic cu Troieţchi care începuse să-mi turuie ce grave abuzuri a comis primarul Bucătaru în privinţa împărţirii imaşului. Ştiind că suntem în plină campanie electorală şi că zilnic primesc multe telefoane ca să vin cu Lumea lu’ Rotundu să filmez fel de fel de răfuieli politice între candidaţi, primul lucru care l-am făcut a fost să mă asigur dacă reclamantul are vreun interes electoral.
Mi-a declarat ferm că nu, deşi după cum încerca să mă convingă de dreptatea sa îmi dădea de bănuit că în spatele vorbelor sale se ascund anumite interese. I-am promis că voi ajunge la Avrămeni pentru a vedea la faţa locului cum stau lucrurile. Nu prea i-a convenit modul meu de a trata reclamaţia sa pentru că el era extrem de grăbit să vină la Botoşani să-mi explice în detaliu afacerile primarului iar eu să scriu „la ziar”. Nu i-am căzut în capcană şi am rămas ferm pe poziţie că vin eu la Avrămeni.
Miercuri am făcut o deplasare la Mitoc, tot pentru răfuieli electorale între candidaţi şi tot pentru a verifica o reclamaţie care nu s-a confirmat. În drum spre Mitoc am oprit la sursele mele din Avrămeni pentru a mă documenta mai întâi cine este Mihail Troieţchi şi dacă este crescător de animale.
Aşa am aflat că locuieşte la bloc, că este reclamagiu profesionist şi că este finul primarului Ioan Bucătaru. Aşadar, finul căuta să-şi toarne naşul la presă, dar îmi lipsea, deocamdată, motivul. Aveam să-l descopăr când am descâlcit cum stau lucrurile.
Primarul Ioan Bucătaru a fost până în vara anului 2014 liberal, după care, în baza ordonanţei lui Ponta de migrare între partide, a trecut la PSD. Vărul său, tot Bucătaru, a găsit de cuviinţă să-l concureze la primărie luându-i locul la liberali. Iar Troieţchi s-a dat cu vărul naşului, având acum şi explicaţia de ce Troieţchi s-a adresat celor din PNL Botoşani ca să-şi toarne la presă nasul social-democrat.
Ştiind că anul trecut am filmat la Primăria Avrămeni un crescător de animale care a declarat greva foamei pentru că primarul nu i-a dat imaş comunal în concesiune, am continuat investigaţiile mele şi asupra modului în care s-a rezolvat problema cu imaşul pentru anul 2016. Surpriza aveam s-o descopăr când am aflat că grevistul foamei, Cătălin Grosu (foto), tocmai îl prinsese de naş pe primarul Ioan Bucătaru, Altfel spus, gen Caragiale, pupat piaţa Independenţei iar crescătorii de animale s-au împăcat cu primarul. Numai finul Troieţchi nu, el simţindu-se bine şi cu poftă de viaţă numai dacă reclamă pe cineva. Esenţa vieţii lui rămâne reclamaţia, domeniu în care a devenit profesionist.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Prahova: Zece persoane, membri ai PSD aflati in campanie,
ranite dupa ce un podet s-a rupt in comuna Plopu/ Politia va verifica legalitatea constructiei
Truşeşti: Dinozaurul comunist semianalfabet otrăveşte iarăşi electoratul
Ioan Rotundu
Frumuşica: Liberala cucoana preoteasă a păcătuit în zi de duminică
Prognoza meteo pentru luni si marti in tara
Răchiţi: Bulgaru se vrea primar, dar fără să respecte legile în construcţii
Klaus Iohannis: Am cerut Guvernului un plan de actiune pentru a face din Diaspora o "prioritate nationala" in mod real
Anca Dragu: Guvernul vrea sa modifice prin ordonanta de urgenta legea darii in plata
si sa scuteasca de impozit cazurile sociale
Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu printul Charles
Numarul romanilor arestati in Anglia si Tara Galilor a urcat anul trecut la peste 18.000
Horoscopul zilei de 30.05.2016
Bancul zilei: Temperatura la om
Teioasa: Părintele Nicodim şi educaţia creştină cu pumnul
Ioan Rotundu
Botoşani: Comisarul şef Bunduc se pensionează. Vui va lăsa această moştenire?
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă