Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3981
De la 07 Ianuarie 2003
122575920

Badalau: E posibil ca Ministerul Apelor sa treaca la Mediu

  • Presedintele executiv PSD anunta posibilitatea unui guvern "mai suplu, cu ministere mai putine"
  • 3 January 2018, 23:00
Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat miercuri ca in mod normal inlocuirea Doinei Pana, care a demisionat de la conducerea Ministerului Apelor si Padurilor, ar trebui hotarata in sedinta conducerii partidului, dar avand in vedere ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a anuntat o restructurare a Guvernului, este posibil ca acest portofoliu sa treaca la Ministerul Mediului, transmite Agerpres.
"Doamna ministru Pana a tot tinut, dar noi am rugat-o sa ramana. A avut probleme si noi am rugat-o sa ramana, sa ramana ca sa incheiem bugetul si tot, a facut niste eforturi foarte mari, are probleme de sanatate. In mod normal, pentru inlocuirea sa ar trebui intrunit CEx-ul PSD, dar tinand cont ca domnul presedinte Dragnea a anuntat o restructurare a Guvernului inainte, in 2017, probabil va discuta cu premierul si cu forurile competente din partid vizavi de ceea ce doresc si cum dorim sa arate noul Guvern. Din ce inteleg eu, un Guvern mai suplu, cu ministere mai putine. E posibil ca acest minister sa treaca la Mediu (Ministerul Mediului - n.r.). Deocamdata nu am discutat (despre convocarea CEx - n.r.), abia astazi a inceput munca", a declarat Badalau pentru AGERPRES.
Doina Pana a demisionat miercuri din functia de ministru al Apelor si Padurilor.
La sfarsitul anului trecut, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca trebuie "sa vedem daca forma guvernului este cea mai buna" sau ar trebui restructurat.
"Evaluarea Guvernului s-a facut permanent si se face uitandu-ne la masurile pe care le-am adoptat in Guvern si ne uitam si in Parlament. Trebuie sa vedem anul viitor daca forma Guvenului este cea mai buna, daca este nevoie sau nu sa se procedeze la o restructurare a Guvernului. Daca da sau nu. Nu a existat nici din partea Guvernului nici din partea noastra in coalitie vreo perioada de ragaz in care sa poti sa faci o astfel de analiza si am avut o discutie cu primul ministru si cu domnul Tariceanu ca in ianuarie sa incepem sa discutam daca se impune, dintr-o discutie cu membrii Guvernului, sa vedem daca este necesar sau nu, pentru ca in ianuarie vom incepe discutii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentala sa fie si mai buna decat a fost in aceasta perioada. A fost un an guvernamental bun, cu rezultate bune, cu o munca eficienta, cu masurile adoptate", a spus Dragnea pe 28 decembrie, la Romania Tv, potrivit Agerpres.
Presedintele PSD a mai subliniat ca personal, pana acum, nu are niciun element care sa ii spuna ca trebuie sa fie remaniat vreun ministru.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Iohannis, avertisment dur la Guvern dupa ce a promulgat Legea bugetului:
Constructia bugetului este lipsita de estimari si calcule credibile privind impactul unor masuri asumate
Bancul zilei: Răspuns la bancul de ieri
Horoscopul zilei de 4.01.2018
Bulgaria: Lupta anticoruptie, sufocata din fasa.
Presedintele bulgar a impus veto Legii anticoruptie
Mituri legate de consumul de alcool
BNR a cerut raportari si de la UDMR privind platile externe.
Directorul economic al Uniunii: "Ni s-a explicat ca este un chestionar statistic"
Instanta suprema decide pe 10 ianuarie cand discuta cazul lui Radu Mazare (surse)
Doina Pana, ministrul Apelor, a demisionat din guvern din motive de sanatate
E oficial: Fiscul va putea sa retina 15% din sumele recuperate.
Banii, transformati in bonusuri pentru angajati
Un nou moment tensionat intre Dragnea si Tudose.
Ce i-a cerut liderul PSD si ce i-a raspuns premierul
Noutăţi despre grupul mafiot condus de magistratul Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog