Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Comentarii
Publicitate
Remember
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6919
De la 07 Ianuarie 2003
84994883

Bancul zilei

  • 20 July 2011, 23:00
Tatăl intră în camera fiicei sale şi găseşte o scrisoare pe pat. Având deja gânduri negre, desface totuşi scrisoare şi citeşte:
Dragi părinţi,
Cu părere de rău vă anunţ că eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce înseamnă adevărata dragoste şi el este un drăguţ când gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care îi acoperă tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt însărcinată şi Ahmed zice că vom trăi fericiţi în rulota lui din pădure. Vrea să avem mulţi copii, ceea ce ştiţi că îmi doresc şi eu. Am învăţat că marijuana nu face rău nimănui aşa că o creştem pe lângă casă pentru el şi prietenii lui, care ne aduc toată cocaina pe care ne-o dorim. Între timp ne rugăm să se găsească leacul pentru SIDA, în aşa fel încât să se facă şi Ahmed bine. Să ştiţi că merită! Nu vă faceţi griji în ceea ce priveşte banii. Ahmed a aranjat ca eu să joc într-un film pe care îl fac prietenii lui Leroy şi Jamal în pivniţă. Deocamdată câştig 50 $ pe scenă, dar pot să iau încă 50$ bonus, dacă sunt cu 3 bărbaţi şi un bonus de 100 $ dacă se foloseşte un cal. Ahmed a zis ceva şi despre nişte câini, aşa că am mai multe posibilităţi. Mamă, să nu-ţi faci griji pentru mine, de acum am 15 ani şi ştiu să am grijă de mine. După cum vezi, eu şi Ahmed ne-am gândit la toate! Într-o zi o să trecem în vizită pe la voi, să vă cunoaşteţi nepoţeii. Ahmed chiar se gândea să-şi pună un ataş la motor, ca să putem veni cu toţi o dată!
Va pup pe amândoi,
Fiica voastră, Maria!

PS. Tată, am glumit......... sunt la vecini, mă uit la TV. Voiam doar să îţi arăt că sunt şi lucruri mai rele în viaţă decât SĂ PIARDĂ ROMÂNIA ÎN MINUTUL 90 DIN NOU!!!
(Petrea Prostul)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Procesiune.Florii Botoşani - video
Un discurs care ne-a umilit istoria
Ioan Rotundu
Horoscop
Secretul cefei la grătar
Condoleanţe
Greu, aproape imposibil, de învins!
Ioan Rotundu
Modern Calor vă invită să câştigaţi
O carte de vizită ruşinoasă
Caricatura zilei
Ansamblul “Cordăreanca” va efectua un turneu în Iordania
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă