Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14999
De la 07 Ianuarie 2003
87580506

Bani pentru podul de pe râul Buhai, la ieşirea din Dorohoi

  • 3 September 2010, 23:00
Ieri, prefectul judeţului Botoşani, Cristian Roman, a ţinut să explice de ce municipiului Dorohoi, grav afectat de inundaţiile din acest an, i-au fost repartizaţi doar 20 de mii de lei din Fondul de rezervă al Guvernului. În urma raportului întocmit de administraţia dorohoiană ar fi fost nevoie de 3.865 mii lei pentru refacerea infrastructurii distruse de inundaţiile din acest an care s-au soldat şi cu pierderi de vieţi omeneşti.
De altfel o explicaţie a cerut ieri şi edilul de Dorohoi care a fost în audienţă la prefectul judeţului. „Dorohoiul a fost afectat în primul rând la case, nu a avut infrastructura în mod major deteriorat, aşadar banii care s-au alocat în HG de luni, cei 25 de miliarde lei vechi pentru judeţul nostru, s-au dat pentru refacerea de urgenţă a infrastructurii afectate de calamităţile naturale. Pentru că ne asteaptă cele 100 de miliarde lei vechi promise pe hârtie şi chiar alocaţi în buget prin Compania Naţională de Investiţii, am decis să alocăm o parte din aceşti bani pentru întocmirea documentaţiilor tehnic-economice în vederea refacerii infrastructurii pentru cele 38 de obiective de importanţă majoră. Aceste 20 mii lei sunt pentru documentaţia tehnică de expertizare la podul de pe râul Buhai, la ieşirea din Dorohoi”, a detaliat prefectul Cristian Roman. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Profesorii sunt puşi să facă şi munca oamenilor de serviciu
Femeie atacată în scara blocului
Beleca – stafia portocalie din DSP
Din nou se pune problema schimbării manualelor şcolare
Directorii de şcoli aşteaptă sprijinul IŞJ
Asistenţii medicali sunt tot mai mut ademeniţi în străinătate
De ce ţine Ţâbuleac cu Guvernulk Boc?”
se întreabă retoric şeful liberalilor botoşăneni
Horoscop
Bancul zilei: Bătrâneţe
Cu un ochi la robinet şi cu unul la fântână
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă