Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2784
De la 07 Ianuarie 2003
104535390

Baronul în baron trage!

  • 7 April 2008, 23:00
Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Constantin Conţac (foto) este deranjat de remarca făcută zilele trecute de către senatorul pedelist Mihai Ţâbuleac, care spunea că prin candidatura sa vrea să debaronizeze judeţul. Preşedintele Conţac îi transmite „savantului senator” că baroni au fost de când lumea şi unii s-au îmbogăţit chiar pe drept. „El este un evazionist şi evazionistul pentru mine este egal cu un hoţ. Să facă o deosebire între debaronizare şi hoţi. Ca să dovedesc că fură în continuare, pot să spun că în fiecare zi îşi duce şi aduce pruncul la grădiniţă cu maşina Senatului. Şi tot el mai este cel care vine şi face pe mielul lui Dumnezeu. Împarte cinstea şi dreptatea în Botoşani. Să-i fie în nas pentru neobrăzarea cu care se foloseşte de calitatea de senator şi maşina Senatului în interes personal”, a declarat Constantin Conţac.
Din punctul său de vedere, Mihai Ţâbuleac nu are cum să înţeleagă ce înseamnă termenul de baron, care se dădea ca titlu onorific şi de cinste pentru oameni corecţi. „El, care a venit cum a venit în Botoşani, nu ştiu dacă avea şi încălţări pe atunci, a furat o societate prin fel de fel de şmecherii şi s-a judecat până a ajuns în Senat şi i-a omorât pe toţi datorită funcţiei pe care o are. Acum vine şi dă lecţii la alţii şi o face pe-a cinstitul. Dacă nu se teme de nimeni, nici de lege şi nici de Justiţie, să se teamă măcar de Dumnezeu că o să-l trăsnească într-o zi, dacă o să continue aşa. Bătaia lui Dumnezeu înlocuieşte orişice altă bătaie”, a mai adăugat preşedintele CJ Botoşani, specificând că nu îi doreşte aşa ceva, dar până la urmă s-ar putea să o păţească.

Replica lui Ţâbuleac
Senatorul Mihai Ţâbuleac, care şi-a anunţat candidatura contra lui Constantin Conţac pentru şefia Consiliului Judeţean Botoşani, susţine că nu înţelege de ce actualul preşedinte are grija lui şi nu a treburilor instituţiei pe care o administrează. „Am propria maşină pe care o folosesc. Este în parcarea din faţa Prefecturii. Dar dacă asta e problema care îl determină să mă atace... Cine este în proces cu DNA pentru că a spălat 200 miliarde lei vechi şi nu mai ştiu ce infracţiuni? Apare pe site-ul Ministerului Justiţiei. Faptul că s-a îmbogăţit în timpul mandatului, asta m-a determinat să spun că doresc debaronizarea judeţului”, a declarat Mihai Ţâbuleac.
Referitor la evaziune fiscală, Ţâbuleac afirmă că de când este senator nu gestionează altceva decât suma forfetară. Din 2001, de când a intrat în politică nu s-a ocupat de afaceri, fiindcă nu vrea să amestece un domeniu cu altul. „Dumnealui are firma proprie cu obiect de activitate de întreţinere şi reparaţii de drumuri pe acelaşi domeniu cu CJ. Aici este esenţa problemei, nu grădiniţa copiilor noştri şi maşina Senatului. Să aibă grijă să aducă investitori în judeţ, nu să facă pe-a detectivul prin oraş”, a concluzionat senatorul Mihai Ţâbuleac. (Eliza Sofian)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Câmpanu şi-a înfiinţat spital privat la Darabani
la preţul practicat, s-ar putea să-i caute pe pacienţi... cu lumânarea
Elevii problemă
Ochii de vasilisc
Ioan Rotundu
Primarul vrea înverzească faţa oraşului
Codreanu, agricultura şi Petria cel cu procese multe
Constantin Conţac vrea să dezumfle roţile de la ASP
Comentariul comentariilor (XCIII)
(Ioan Rotundu)
Rom la ceas aniversar
Ziua NATO, marcată la Instituţia Prefectului
Varianta MAE, privind moartea dorohoianului Crulic în Polonia
Românul care a condus Disnayland-ul timp de 10 ani
Dana Rogoz - interviu în exclusivitate cu Monica Cruz
Cei din Obştea Dracşani cred că au evitat capcana prefectului Sorescu
Un concurent serios la scaunul de primar la cucoanei preotese
aspirantul este un director de şcoală cu bune rezultate manageriale în activitate
Horoscop
Cea mai proastă zi din viaţă
Program TELE’M Botoşani, marţi, 8 aprilie
Salvaţi-l pe Dragoş!
Angajări la urgenţă pentru Italia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă