Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Aniversări
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
2042
De la 07 Ianuarie 2003
76472682

Bate Codreanu câmpii, sau rosteşte adevărul?

  • 18 January 2009, 23:00
Liderul peremist botoşănean, Dumitru Codreanu este surprins neplăcut de burzuluiala dâmboviţeană ce se manifestă la nivel naţional şi pe care formaţiunea a prezentat-o ceva mai înainte de a se întâmpla. O burzuluială comandată şi coordonată de către preşedintele Traian Băsescu, anume, formarea unei alianţe atipice.
„După părerea noastră şi a prezicătorilor această alianţă nu va apuca Paştele pentru că nu este aer pentru toţi şmecherii şi aroganţii încât să îi îndestuleze, atât pe cei de la PSD şi mai ales pe cei de la PD-L. Sunt prea flămânzi. Unde vor pune oamenii vor spune: Fraţilor, v-am trimis aici: La furat! Cât se poate mai mult. Noi patru ani n-am fost la guvernare. Vor căuta să-i îndestuleze pe cei care au oferit miliarde în campania electorală”, a declarat Codreanu, punctând că în consecinţă degeaba se fac acele împărţeli, fiindcă s-a văzut ce frumos s-au împărţit ministerele şi ce frumos a realizat preşedintele Băsescu acea degringoladă în cadrul PSD.
Astfel încât o parte au început să îşi dea demisia şi chiar oameni de bază. „O parte au sesizat intenţia de a sări la beregata unuia sau altuia, îndeosebi a lui Geoană, care a fost trimis de Băsescu în SUA să ia indicaţiile necesare pentru propunerea celor 10 porunci ale lui Băsescu. Nu ştiu ce om normal la cap o să accepte faptul să îi fie desfiinţat locul de muncă, cum a făcut-o Geoană la ora actuală ca prin cele 10 porunci ale lui Băsescu să se desfiinţeze Senatul şi să rămână doar Camera Deputaţilor cu un număr foarte restrâns de deputaţi. Cele 10 porunci ne îngrijorează şi pe mine personal mă îngrijorează faptul că un preşedinte de ţară iese în faţa naţiunii şi prin intermediul Parlamentului şi prezintă situaţia condamnării comunismului şi totalitarismului, iar el este cel care vine acum şi direcţionează activitatea ţării spre totalitarism”, accentuează liderul peremist.
Unul din aspectele care îl pun pe gânduri este reorganizarea administrativă a ţării în 9 sau 12 unităţi administrativ teritoriale pentru că una e să coordonezi a patruzeci şi ceva de prefecţi şi alta e în cazul a 12 care, prin fraudă electorală, vor răspunde prompt: Da! Nu în ultimul rând, reorganizarea va costa populaţia României o grămadă de bani: schimbarea buletinelor, cărţilor de identitate, livrete, permise, certificatelor de înmatriculare, a adreselor şi aşa mai departe, iar asta tot din banii contribuabililor.
„Nu ştiu dacă cineva se gândeşte şi la populaţie. Spun: lasă că sunt mulţi. Eu spun: Mulţi, mulţi, dar nu proşti, cum era zicala înainte. Apoi, facilităţile pentru unguri. Nu cred că scoaterea noastră din Parlament şi crearea facilităţilor pentru unguri de a le da autonomie în cadrul inimii României este o idee bună. Judeţele Covasna, Harghita, Mureş probabil se vor trage înspre Cluj, Satu Mare ca să aibă ieşire către Ungaria aşa cum au cei din Slovenia. Va fi o facilitate creată lui Marco Bela care vrea creată om mică Ungarie în inima României. Sunt zone în Transilvania unde românii nu au voie la ora actuală să construiască biserici ortodoxe”, a mai adăugat Dumitru Codreanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A umilit până şi umilinţa
Din nou încăierare pe gradaţia de merit
Tomograful duduie în plin
Amânarea programului de vaccinare, moartea sigură a acestuia
Vatra Dornei, staţiunea pensionarilor botoşăneni
Medicii tineri se feresc să lucreze în Spitalul de pediatrie
Criza economică îngheaţă investiţiile Primăriei Botoşani
S-a găsit salvatorul PRM la Botoşani
Să-l susţineţi pe Mihăiţă!
Jucăria lui Boc
Povestea tristă a pietonalelor botoşănene
Comunicat de presă
Filialele de partid din afara statului naţional - studiu recent lansat la Bruxelles
Fiul piroman
Drumuri judeţene înzăpezite
Mulţumiri de pe meleagurile canadiene
Horoscop
Noaptea târziu....
Comentariul comentariilor X
(Ioan Rotundu)
Oferă recompensă barosană pentru cine îi dă relaţii despre...
Baba Riza, secretara
Românul şi încă trei sărbători legale
Nu vrea şef!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă