Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15629
De la 07 Ianuarie 2003
114774062

Birocraţii di8n spitale s-au trezit cu acţiunea juridică respinsă

  • 8 December 2011, 23:00
Angajaţii Tesa de la cele trei spitale botoşănene ce urmează să devină secţii ale Spitalului „Mavromati”. au avut ieri primul termen în procesul cu Consiliul Judeţean.
56 de birocraţi au încercat să oprească procesul comasării, motivând că prin această desfiinţare a trei spitale rămân fără posturi zeci de persoane.
Ieri au fost depuse zeci de dosare la Tribunal, ale salariaţilor care îşi arătau astfel nemulţumirea că în CJ s-a obţinut votul comasării cu promisiuni care acum nu mai sunt respectate, chiar dacă au fost stipulate în conţinutul Hotărârii Consiliului Judeţean.
S-a vorbit în şedinţa de CJ de un articol în cadrul proiectului de hotărâre care prevedea preluarea de către Spitalul Judeţean a întregului personal nemedical de la Maternitate, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Copii.
„Acum managerul susţine că vor fi doar câteva locuri de muncă pentru noi, că se va merge pe concurs, dar nu cu toţi salariaţii, nu şi cu cei de la Judeţean, doar cu personalul de la cele trei spitale. Este incorect”, a declarat una dintre salariatele care s-a constituit parte în procesul cu Consiliul Judeţean pentru anularea Hotărârii Consiliului Judeţean. Speranţa angajaţilor care au deschis procesul s-a năruit chiar de la primul termen. Instanţa a respins ca nefondată cererea celor 56 de birocraţi.
Zecile de angajaţi care s-au îndreptat spre Tribunal sperând să oprească astfel comasarea, au contestat şi la CJ Hotărârea de comasare a spitalelor, dar demersul le-a fost de asemenea stopat, ca neavând motive întemeiate. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Sfântul Spiridon îi aşteaptă pe credincioşi
să se roage la Biserica de la Căminul de bătrâni Leorda
CJ a cerut bani pentru drumul Tg Frumos – Botoşani şi Vama Rădăuţi
Constructorul care reabilitează Spitalul „Mavromati” la un pas de a fi sancţionat
Festivalul şanselor tale- la Grupul Şcolar Nicolae Bălcescu, Flămânzi
Reînfiinţarea şcolilor profesionale are piedici la Botoşani
Boto.ani: Bolnavii de cancer vor scăpa de lista de aşteptare
Curs de specializare la Manchester pentru directorul DSVSA Botoşani.
Odiseea omenirii VII
Caricarura zilei
Reţeta zilei: Cozonaci
Bancul zilei: Business
Botoşani: Război între doi membri ai PDL de Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă