Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10084
De la 07 Ianuarie 2003
104620419
Bogdan Ionescu,

Iubitul Elenei Băsescu a demisionat din funcţia de consilier economic

  • la Ambasada din Franţa
  • 4 April 2010, 23:00
Bogdan Ionescu, alias "Syda", logodnicul Elenei Basescu, si-a anuntat retragerea din postul de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris, unde fusese numit de Ministerul Economiei. Bogdan Ionescu sustine, intr-un comunicat de presa citat de Antena 3, ca a fost supus unui "linsaj mediatic".
"Nu mi-am imaginat ca prezentarea la un concurs, anuntat transparent, pentru o functie de nivel tehnic, poate starni atatea acuzatii nedrepte la adresa unor demnitari ai statului roman, care n-au avut niciun rol in cariera mea.
In plus, consider ca imaginea pe care mi-au construit-o diverse tabloide nu corespunde realitatii. Sunt absolventul unei universitati din Franta, unde am urmat inclusiv cursuri de relatii internationale si diplomatie, vorbesc fluent doua limbi de circulatie internationala, iar prin activitatea mea de pana acum, in economia reala, am ajuns sa cunosc foarte bine potentialul economiei romanesti", spune Bogdan Ionescu in comunicat.
Ministerul Economiei despre numirea lui Bogdan Ionescu: Totul e legal
Ministerul Economiei preciza vineri intr-un comunicat ca numirea lui Bogdan Ionescu, actualul prieten al Elenei Basescu, in functia de consilier economic la Ambasada din Franta, a fost facuta in conformitate cu prevederile legale.
"Ocuparea posturilor din reteaua externa a MECMA se face in conformitate cu prevederile legale privind trimiterea in misiune permanenta a personalului diplomatic si consular, precum si a regulamentelor interne privind recrutarea si selectarea personalului din cadrul Birourilor de Promovare Comerciala Economica (BPCE)", afirma Ministerul Economiei.
O alta functie de consilier economic, insa la ambasada din Uruguay, va fi detinuta de Oana Balan, fiica secretarului de stat din Ministerul Economiei, Maria Parcalabescu. "Anuntarea selectiei pentru ocuparea posturilor din reteaua externa a MECMA s-a facut in conformitate cu prevederile regulamentelor interne de recrutare si selectie, prin afisarea la toate sediile institutiei", mai sublinia Ministerul Economiei.
Aceste precizari venite din partea institutiei au fost facute dupa ce Libertatea a publicat un articol potrivit caruia Bogdan Ionescu a castigat un concurs, unde a fost singurul concurent, organizat de Ministerul Economiei pentru ocuparea postului de de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris.
Agenţia de presă HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare pascală Microbuzul SRL
Felicitare pascală - CLM şi Primăria Botoşani
Felicitare pascală Termica SA
Felicitare pascală - senator Daniel Humelnicu
Felicitare pascală - senator Gheorghe Marcu
Felicitare pascală - Constantin Conţac
Felicitare pascală - Moldopan SA
Indicator rutier în Italia: "Atenţie, prostituate!"
După intrarea în NATO şi UE cel mai important obiectiv este
aderarea la Spaţiul Schengen
Prima ţară care a introdus obligativitatea ţigărilor ce se sting singure
Horoscop
Bancul zilei: Furia soţului
Preşedintele Traian Băsescu a fost la Slujba de Înviere la Miercurea Ciuc:
Barack Obama, în mesajul săptămânal
vă cer sş împărtăşiţi cu toţii spiritul umanităţii
Papa Benedict şi-a prezentat mesajul "Urbi et Orbi"
în mijlocul scandalului de pedofilie ce zguduie Biserica Catolică
Tatăl lui Emil Boc i-a spart premierului un ou în cap
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă