Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1205
De la 07 Ianuarie 2003
106281977
Botoşănenii să stea cu ochii pe neveste

Silegeanu, afaceristul plin de datorii ce se vrea primar de Botoşani

  • Ioan Rotundu
  • 18 August 2020, 18:56
Printre pliantele electorale găsite în cutia poştală am dat şi peste unul al afaceristului Botoşănean Cătălin Silegeanu, afiş electoral din care reieşea că afaceristul candidează independent la funcţia de primar al Botoşaniului (foto 1).
. Jurnalul a fost prima publicaţie locală care în anul 2007 l-a descoperit pe Silegeanu ca fiind un tânăr om de afaceri ce promitea seriozitate şi perspectiva de a deveni o verigă importantă în mediul de afaceri botoşănean.
Articolul publicat în 2 mai 2007 a fost intitulat „Silegeanu crede că a dat lovitura în afaceri” a fost ilustrat cu fotografia pe care o reluăm şi în ilustrarea acestui articol, distanţa în timp fiind de peste 13 an (foto 2)i.
Intrat într-o combinaţie cu o multinaţională din Germania, cel puţin aşa susţinea la acea dată, Silegeanu a înfiinţat la Botoşani societatea Hidroplastico SRL, el fiind acţionar unic şi tot unic producător al unor pofile speciale pentru construcţii.
Banii, sau poate tinereţea lipsită de înţelepciunea necesară că inteligent este, i-au complicat drumul vieţii şi l-au împins pe un drum la capătul căruia nu se află decât dezastrul personal şi al afacerii gestionate.
Informaţii apărute în presa naţională indică faptul că între anii 2007 – 2008 Silegeanu a emis mai multe CEC-uri bancare fără acoperire, s-a împrumutat cu bani pe care nu i-a mai restituit, şi-a însuşit mărci internaţională de producţie fără a avea acest drept, în paralel ducând o viaţă de desfrâu în compania unor prostituate de lux din Bucureşti. Citez din articolul intitulat „Mariana Moculescu îndrăgostită de… sex” apărut în publicaţia Atac din 29 mai 2011:
„Catalin Silegeanu este director general al SC Hidroplasto SRL, din Botosani. Si unic actionar al firmei. Daca inainte firma se numea EUROS JAPAN AGENCY SRL, din momentul in care a contactat BesaGroup, Hidroplasto a devenit reprezentanta exclusiva in Romania a acestei multinationale.
Si totusi, Silegeanu a fost acuzat in perioada 2007-2008 2007-2008 ca a emis cecuri fara acoperire, ca foloseste o marca neinregistrata si ca isi atribuie reprezentarea grupului de firme BesaGroup fara a avea acest drept. Mai mult decat atat, unii dintre fostii sai angajati sustin ca, intr-un moment in care lucrurile nu prea mergeau, l-au imprumutat cu diverse sume de bani pe care acesta nu le-a mai restituit. Acestia s-au adresat chiar si BesaGroup, in incercarea de a-si recupera respectivele sume”

Partea lămuritoare ne-o oferă ediţia Ziare.com din 31 mai 2011 prin articolul „Mariana Moculescu filmată făcându-i sex oral unui afacerist botoşănean”, afaceristul fiind chiar Cătălin Silegeanu. Filmuleţul respectiv poate fi văzut şi în prezent pe Internet iar Mariana Moculescu, fosta nevastă a compozitorului Horia Moculescu, a explicat savuros într-o emisiune la Antena 1 cum s-au consumat orgiile sexuale. Aflat la ananghie cu afacerea, plin de datorii, hărţuit cu procese, Silegeanu îşi caută scăparea înrolându-se în PSD Botoşani. Pentru că n-a fost asimilat lor, deşi întrunea toate condiţiile, adică afaceri proaste şi procese numeroase, şi pentru că n-a fost el desemnat candidatul partidului la funcţia de primar al Botoşaniului. Silegeanu a ieşit din PSD şi şi-a anunţat candidatura ca independent.
Ca să aveţi o imagine asupra afacerii sale vă pot spune că este implicat în peste 50 de procese civile de natură comercială pentru neplata unor datorii şi însuşirea fără drept a unor titluri de mărci iar alte peste 20 de dosare sunt la executorii botoşăneni pentru executare silită.
Silegeanu şi-a ales drept slogan electoral îndemnul „Fără politică!” Probabil că vrea numai sex. Dacă ar fi votat primar, bugetul primăriei i-ar fi suficient să iasă din încurcăturile financiare în care se află. Iar pe bărbaţii botoşăneni îi sfătuiesc să stea cu ochii pe neveste. Silegeanu este considerat un expert în domeniu!
Când, după alegeri se vor număra voturile, vom afla şi câte femei l-au votat ca semn de preţuire.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Preotul şi cele 10 porunci
oroscopul săptămânii 17 – 23.08.2020
Ticăloşie culturală pusă la cale de viceprimarul Cosmin Andrei
Ioan Rotundu
Istoriile primarului istoric Borfotină şi zestrea cu care a intrat în PNL
Ioan Rotundu
Când dorinţa de putere întunecă raţiunea
Ioan Rotundu
Deputata Pro România Mihaela Huncă patronează ilegalităţile IŞJ Botoşani
Inspectorul general adj., liberala Ada Macovei, execută ordinele deputatei
Bătaia de joc la care suntem supuşi de către cei de la Nova Apaserv
Ioan Rotundu
Încercarea afaceristului Silegeanu de a ne „aburi” că este cinstea întruchipată
ANUNŢ CU PRIVIRE LA NECESITATEA ACHITĂRII TAXELOR ŞI IMPOZITELOR
Moţiunea, dovada că PSD-ul nu s-a lecuit de ticăloşii
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 21.08.2020
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă