Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18920
De la 07 Ianuarie 2003
122904569

Botoşani – Au pornit lucrările de reabilitare a Spitalului Judeţean

  • 5 September 2011, 23:00
Ieri, într-un sfârşit, după multe amânări, licitaţii ratate, contestaţii peste contestaţii, Consiliul Judeţean Botoşani a emis ordinul de începere pentru execuţia lucrărilor de reabilitare la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.
Vor da o faţă nouă celui mai mare spital din judeţ SC Elecroalfa Internaţional SRL Botoşani (lider) şi SC Victor Construct SRL. Costul total al lucrărilor de reparaţii se ridică la 36.239.275 lei, la care se adaugă TVA de 8.697.426 lei.
Proiectul ”Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani” are o valoare totală de 61.099.129,20 lei, din care 48.355.471,93 lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a Guvernului României.
În cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări de amenajare, reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean. Aceste lucrări de reabilitare se vor finanţate de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007-2013,Axa Prioritară 3 “Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 “Reabilitarea, modernizarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate”.
Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar Organism Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.
Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea accesului populaţiei judeţului Botoşani la servicii medicale de calitate, la standarde europene, în scopul atingerii obiectivului european al coeziunii economice şi sociale.
Amenajarea, reabilitarea şi dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani urmăreşte: îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale oferite în cadrul spitalului, creşterea gradului de confort al pacienţilor internaţi, mărirea gradului de igienă şi a controlului microbian, dar şi multe alte aspecte.
„Este un proiect foarte important pentru judeţ care demonstrează preocuparea noastră faţă de sectorul de ocrotire al sănătăţii” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Dorinţă imposibil de împlinit
Reţeta zilei: Bou de modă
Realizare de excepţie a elevilor fizicieni botoşăneni
Funeriu se face vinovat pentru insuccesul de la Bac
Fostul cancelar german Schroeder vrea înfiinţarea Statelor Unite ale Europei
A fost creat cel mai mic motor electric din lume
format dintr-o singură moleculă
USL solicită desecretizarea contractului pentru Roşia Montana
Bursele europene, în degringoladă: -5% la Paris, -3% la Londra
Şcolile româneşti, tot mai atrăgătoare pentru ruşi?
Se dezmorţeşte Ţâbuleac!
Ioan Rotundu
Botoşanii au primit ambulanţe noi
Prins cu găinile în sac
Marcu nu plânge după şefia CJ
Managerul Mimor nu mai poate de bucurie
au început lucrările de reabilitare a spitalului
Raportare on-line în Registrul unic de vaccinări
Botoşani – 150 de contestaţii la Bac
AJOFM se pregăteşte să-i preia pe căzuţii la Bac
Care criză monşer?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog